Bilbesiktning Simrishamn

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Simrishamn

Betyg för Bilbesiktning i Simrishamn

(4.4 av 5) - 55 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Simrishamn. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Simrishamn är 399kr. Det finns 5 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Simrishamn

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns två besiktningsstationer i Simrishamn som utför bilbesiktning, det är Besikta och Bilprovningen. På båda dessa kan du betala online och avboka gratis ifall det skulle behövas.

Närmsta bilbesiktning om du inte vill besikta i Simrishamn finns i Tomelilla på Simrishamnsvägen 46, 24 km från Simrishamn.

Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Simrishamn tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Bilprovningen
Testgatan 2
Besikta
Fabriksgatan 7


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Användarnas kommentarerNöjd

Bilprovningen Simrishamn
Besiktningsmannen framförde synpunkten att "man" föregående år borde ha uppmärksammat rostangreppen på min jeep, när han perforerade botten med spetshackan - den är numera såld till ett proffs som har för avsikt att totalrenovera densamma. Vet ej om jag vill hålla med eller tycker att det är en smula tveksamt att kritisera kollegor på det sättet. Har annars alltid varit nöjd med jobbet på stationen i S-hamn samt bemötandet, Mvh Ebbe Bruning ( DLF 367 )


Toppen

Bilprovningen Simrishamn
Alltid lika trevlig o vänlig personal