Bilbesiktning Norrköping

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Norrköping

Betyg för Bilbesiktning i Norrköping

(4.4 av 5) - 69 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Norrköping. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Norrköping är 369kr. Det finns 13 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Norrköping

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Norrköping som utför bilbesiktning, det är bland annat, Clearcar, Carspect och Besikta. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

I Norrköping finns det sex stycken besiktningsstationer. Carspect och Clearcar har två stycken, Besikta och Bilprovningen har varsin.

Den ena av Carspects stationer ligger på Bangårdsgatan 5. Stationens öppettider är vardagar 7-16. På stationen kan du besikta din personbil och lätta lastbil, tänk på att de endast besiktar fordon med en totalvikt under 3500 kg och en maxhöjd på 3000 mm.
Carspects andra station ligger på Malmgatan 21 på Ingelsta-området. Deras öppettider är måndag till fredag 8-16. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, husvagn och släpvagn - bromsad såväl som obromsad. Tänk på att den här stationen är kontantfri så du kan endast betala kort eller via faktura - förutsatt att du är ett företag med kundnummer.
På båda två Carspect-stationerna kan du komma på drop-in-besiktning och du får då en tid så fort det finns en ledig. Under besiktningen kan du antingen gå med eller sitta ner i deras kundlounge och dricka en kopp kaffe.

Clearcars ena station ligger på Lindövägen 13, på samma gård som Vianor. Du kan även komma in på området från Tullhusgatan. Stationen håller öppet 7-16 och har lunchstängt 11.30-12.30. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, husbil och obromsade släpvagn. Tänk på att tillåten maxvikt för besiktning är 3500 kg, maxhöjd 2600 mm.
Clearcars andra station för bilbesiktning ligger på Koppargatan 25 i Ingelsta. Deras öppettider är 7-16 och de håller lunchstängt 11.30-12.30. På besiktningsstationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, husbil, husvagn samt bromsad och obromsad släpvagn. Tillåten maxvikt för ditt fordon är 3500 kg och maxhöjden är 3000 mm, för släp och husvagn är den tillåtna maxvikten 1000 kg. De besiktar inte tvåaxlade släp- och husvagnar.
På båda stationer finns möjlighet till drop-in-besiktning. Tänk på att Clearcars stationer är kontantfria men det går bra att förskottbetala online, med kort eller så kan du vid besiktningstillfället få en kostnadsfri faktura.

Besiktas station ligger på Arkösundsvägen 3 i Kungsängen, alldeles i närheten av Norrköpings flygplats. Deras öppettider är måndag till fredag 7-16, under månadens tre första veckor, och måndag till fredag 7-18, under månadens sista vecka. Under den sista veckan i varje månad har de även öppet på lördagen 8-12. Du kan även komma på drop-in-besiktning, men tänk på att den tjänsten endast är tillgänglig för besiktning av personbil och lätt lastbil med en maxvikt på 2800 kg.
På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, släpvagn och motorcykel - MC kan du endast besikta på onsdagar. Maxvikten på ditt fordon får vara 2800 kg och den maxhöjden är 2400 mm. På station kan du betala kontant, med kort eller förskottsbetala din besiktning online.

Bilprovningens station fr bilbesiktning ligger på Ströbogatan 3 i Herstadsberg. Deras öppettider är måndag-torsdag 7-20, fredagar 7-18 och lördagar 9-16. Det finns även möjlighet till drop-in-besiktning måndag-fredag 9-15, och den är tillgänglig för personbilar och lätta lastbilar. När du kommer till stationen ankomstregistrerar du dig på den skärm som finns inne i ankomstterminalen. Sedan väntar du i din bil tills du blir anvisad till en port.
På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, buss, tunga fordon, lätta släpvagn, husvagn och motorcykel. Du kan betala din bilbesiktning kontant, med kort eller förskottsbetala.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Norrköping tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Bilprovningen
Ströbogatan 3
Besikta
Arkösundsvägen 3
Carspect
Bangårdsgatan 5
Carspect
Malmgatan 21
Besikta
Koppargatan 25
Opus
Koppargatan 6


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Söderköping får snart sin första besiktningsstation

Publicerades 2013-10-03

Söderköpingbor behöver snart inte köra till Norrköping för att kunna besikta bilen


I slutet av denna månaden så öppnar Clearcar den första bilbesiktningsstationen i Söderköping, och den kommer du hitta på Telegatan 36. På denna stationen så kommer de kunna besikta de flesta lätta fordon, dock ej MC.

Uppdatering 2015-03-01: Än idag så är Clearcars station på Telegatan 36 den enda bilbesiktningsstationen i Söderköping.

Källa: Twitter.com och Clearcar.se

Carspect expanderar med ny station i Norrköping

Publicerades 2011-11-18

Snart öppnar Carspect en bilbesiktningsstation vid Malmgatan


I maj nästa år så kommer Carspect öppna en ny besiktningsstation på Malmgatan 21 vid Ingelsta, Norrköping. Du kommer exempelvis kunna besikta personbil, MC, både bromsad och obromsad släpvagn och lätt husbil där.

Källa: Carspect.se

Användarnas kommentarerToppen

Carspect Norrköping
allt var bra!


Toppen

Carspect Norrköping
Ingelstas bästa besiktningsstation! :-)


Mycket nöjd

Bilprovningen Norrköping
Gick msidigt på besiktningen...


Toppen

Besikta Norrköping
Många besiktningsstationer i Norrköping nu... Men detta funkade väldigt bra, gillade det mindre konceptet med trevlig besiktningspersonal. Verkar vara ett bra bolag.


Mycket nöjd

Besikta Norrköping
Med beröm VG.


Mycket nöjd

Besikta Norrköping
Helt ok, kan inte vara annat än nöjd.


Mycket nöjd

Carspect Norrköping
Hjälpsamma.


Toppen

Carspect Norrköping
mkt bra som väntat.


Toppen

Carspect Norrköping
helt ok bilbesiktning


Mycket nöjd

Bilprovningen Norrköping
Trevlig personal


Toppen

Clearcar Norrköping
Mkt nöjd, bra bemötande!


Mycket nöjd

Besikta Norrköping
Okey i gamla bilprovningens lokaler!


Nöjd

Besikta Norrköping
Nöjd - dock försökte personalen sälja på extra tjänster som jag inte behövde..


Mycket nöjd

Besikta Norrköping
superbt


Toppen

Bilprovningen Norrköping
Snabbt och smidigt. Tack för kaffet!


Toppen

Clearcar Norrköping
Fick underkänt på däcken, segt och onödigt. Men personalen var väldigt trevlig så jag kom gärna tillbaka på ombesiktning till samma station. /VK


Toppen

Carspect Norrköping
Carspect bilprovning gjorde ett bra jobb


Toppen

Carspect Norrköping
Goda råd