Bilbesiktning Karlstad

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Karlstad

Betyg för Bilbesiktning i Karlstad

(4.2 av 5) - 33 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Karlstad. Sök i lista eller på karta. Det finns 9 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Karlstad

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Karlstad som utför bilbesiktning, det är bland annat, Bilprovningen, Clearcar och Opus. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

I Karlstad finns det sex stycken besiktningsstationer. Opus Bilprovning driver två medan Bilprovningen, Besikta, Dekra och Clearcar driver en station var.

Den ena av Opus besiktningsstationer ligger på Blockgatan 2c på Våxnäs och den andra ligger på Välsviksleden på Välsviken.
Stationen på Blockgatan är öppen måndag-fredag 7-18, dessutom är det lördagsöppet den sista lördagen i varje månad. Du kan ankomstregistrera dig antingen via SMS eller hos personalen inne på stationen. När du har gjort det kan du slå dig ner och ta en kaffe medan du väntar. Den här stationen är anpassad för personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar.
Stationen på Välviksleden är öppen måndag-fredag 7-16. Du ankomstregistrerar dig hos personalen. Tänk dock på att den här stationen är anpassad för lätta och tunga fordon och inte för bilbesiktning. Då hänvisas du till den besiktningsstation som ligger på Blockgatan istället.
Alla Opus-stationer är sedan april, 2014, kontantfria men det går bra att betala med kort eller att förskottsbetala online. Det går bra att komma in på drop-in-besiktning på båda Opus-stationer.

Bilprovningen har sin station för bilbesiktning på Lagergrens Gata 6 på Tullholmsviken. De har öppet 7-18 på vardagar men erbjuder även lördagsöppet 9-16. De erbjuder även drop-in-besiktning måndag-fredag, 8-15.
På Bilprovningen kan du besikta din personbil, lätt lastbil (maxvikt 2800 kg) och motorcykel. Tänk på att besiktningsstationen är kontantfri men det går bra att betala med kort eller att förskottsbetala online.

Besiktas besiktningsstation ligger på Blockgatan 19 på Våxnäs. Deras öppettider är 7-19 på vardagar men de har även lördagsöppet 9-15. Du kan också komma på drop-in-besiktning på vardagar 7-16 samt lördagar 9-14.
Du kan besikta din personbil, lätta lastbil, motorcykel, husbil, husvagn och släpvagn. Tänk på att stationen är kontantfri och accepterar enbart betalning med kort.

Dekras besiktningsstation ligger på Stormgatan 22 på Örsholmen, i samma hus som Värmlands motor och ca 100 meter från Mekonomen, Stena och Ragnsells. Öppettiderna för besiktningsstationen är 7-16, och de har lunchstängt 11.30-12.30.
På Dekras station kan du besikta personbil, lätt lastbil, släpvagn - bromsad såväl som obromsad, husvagn - bromsad och obromsad samt tung lastbil.
På Dekra kan du betala både kontant och med kort.

Clearcar har sin station för bilbesiktning på Ramgatan 1, vid Wafab Bil. Kör 50 m in på Wafabs område så ser du Clearcars skyltar. Deras öppettider är vardagar 7-16, och stationen håller lunchstängt mellan 11.50-12.50. Det finns även möjlighet att komma på drop-in-besiktning men kolla deras hemsida för att se hur det ser ut med tillgängliga tider just den dag du vill ha tid.
På stationen kan du besikta personbil, lätt lastbil, husbil samt obromsat släp. Tänk även på att stationen är kontantfri men det går bra att förskottsbetala online, med kort eller så kan du, kostnadsfritt, få en faktura vid besiktningen.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Karlstad tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Bilprovningen
Lagergrens Gata 6
Besikta
Blockgatan 19
Dekra
Stormgatan 22
Opus
Blockgatan 2C
Opus
Välsviksleden
Besikta
Stormgatan 22


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Opus Bilprovning öppnar ny station i Karlstad

Publicerades 2014-08-15

På Blockgatan 2C, Våxnäs, öppnar Opus Bilprovning en ny besiktningsstation


Den 18 augusti slår Opus Bilprovning upp portarna för en ny besiktningsstation, den här gången i Karlstad. På Blockgatan 2C i Våxnäs kommer bilägare att kunna besikta bl.a. personbilar och lätta lastbilar upp till max 2,8ton samt motorcyklar. Stationen kan dock inte ta emot släp, husvagnar eller husbilar.

Öppettider: måndag - fredag 07.00-18.00 samt varje lördag i slutet av månaden 09.00-14.00

Källa: Opus Bilprovning

Clearcar öppnar bilbesiktningsstation i Hammarö

Publicerades 2014-04-06

I slutet av februari öppnar Clearcar en besiktningsstation i Hammarö


Den 28:e februari så öppnar det en ny Clearcar-station i Hammarö, och då det sedan tidigare ej funnits någon station i orten så blir detta den första av sitt slag. Bilbesiktningsstationen ligger på Bivägen 4 i närheten av Honda MC-center. Här kommer du kunna besikta ditt fordon mellan 07.00 och 16.00 under måndag,tisdag,onsdag och fredag samt melllan 09.00 och 18.00 på torsdagar.

Källa: Twitter.com och Clearcar.se

Opus Bilprovning expanderar till Karlstad

Publicerades 2014-03-31

Opus Bilprovning avser att öppna två nya besiktningsstationer i Karlstad


Den första stationen som kommer att öppna under sommaren 2014 ligger på Våxnäs och kommer att ta emot lätta fordon. Den andra stationen som förväntas öppnas i slutet av 2014 etableras på Välsviken och kommer huvudsakligen att hantera tunga fordon.

Öppettider på stationen är måndag - fredag 07.00-18.00 men även sista lördagen varje månad 09.00-14.00

Källa: Opus Bilprovning

Användarnas kommentarerToppen

Clearcar Karlstad
Mycket trevlig personal och väl utförd besiktning.


Toppen

Bilprovningen Karlstad
Finns många besiktningar i stan men denna är jag nöjd med.


Toppen

Clearcar Karlstad
Kul med lite mindre besiktningsstation med trevligare personal!


Nöjd

Besikta Karlstad
Medelmåttigt


Toppen

Opus Karlstad
Jättebra bilbesiktning


Toppen

Besikta Karlstad
Mycket nöjd besiktning av släpet.


Nöjd

Dekra Karlstad
Drop-in tog för låååååång tid. Bättre information hade önskats.


Toppen

Clearcar Karlstad
Togs omhand omedelbums och gick även godkänt! Mycket nöjd med besiktningen! tack!


Mycket nöjd

Besikta Karlstad
funkade bra...


Mycket nöjd

Opus Karlstad
kanske lite bättre information om vad som ingår i besiktningen så att man kan förberedda sig innan... annars bra!


Toppen

Clearcar Karlstad
Väldigt glad i besiktningsgubbarna!


Toppen

Bilprovningen Karlstad
Toppen, kort och gott! hade glömt dragkroken men det visade sig inte alls vara ett måste längre... smiidigt! Bilprovning med rätt förväntningar/-krav. Häls. Jocke


Toppen

Dekra Karlstad
Dekra bilprovning på STormgatan 22 får mycket väl godkänt


Toppen

Clearcar Karlstad
LITEN OCH BRA STATION____ KOMMER SÄKERT TILLABAKA NÄSTA ÅR OCKSÅ!


Toppen

Clearcar Karlstad
Toppentjänst!


Toppen

Besikta Karlstad
Helt enligt förväntningar. Inga överraskningar, godkänt!


Mycket nöjd

Opus Karlstad
Först skeptiskt till nya besiktningsbolag men detta funkade galant! verkligen toppen ich trevliga anställda / personal! tack för en bra tjänst!


Missnöjd

Opus Karlstad
Bättre drop-in tillgänglighet skulle önskas!


Mycket nöjd

Besikta Karlstad
Funkade jättebra här me'!


Toppen

Clearcar Karlstad
Bra genomfört bilbesiktning