Visa:  Sortera: 
Mekonomen
Autocenter i Kalmar
Inga omdöme     1,5 km från mig
Tyska Vägen 2, 39356 Kalmar
Mekonomen
Autocenter i Kalmar - Strömsbergsvägen
Inga omdöme     1,5 km från mig
Strömsbergsvägen 11, 39243 Kalmar

Bilservice Kalmar

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Kalmar

(4.5 av 5) - 3 omdömen

Jämför och boka bilservice i Kalmar. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 6 verkstäder i Kalmar som utför bilservice, de närmst centrum är Autocenter i Kalmar - Strömsbergsvägen (3 km), Autocenter i Kalmar (4 km), Berga Bilservice i Kalmar (4 km), Bilverkstaden Lindsdal (8 km) m.fl.Det finns, sett till Kalmars storlek, relativt många verkstäder för bilservice. Precis som i många andra svenska städer är det de stora, rikstäckande kedjorna som har flest verkstäder. Autoexperten har tre stycken verkstäder, medan Mekonomen och AD Bildelar har två samt Mekopartner och MECA har varsin.

På Odalsvägen 1 ligger Forze, på Franska vägen 23 ligger AutoBilService ABS och på Förlösa Kyrkby 407 ligger Förlösas Bilreparationer och alla tre verkstäder är en del av Autoexperten-kedjan. AutoBilService ABS är den enda av de tre verkstäderna som har lördagsöppet, och då mellan 10.00-12.00. Verkstädernas öppettider på vardagar skiftar sinsemellan. AutoBilService ABS har öppet måndag till fredag 08.00-17.00, Forze har öppet 08.00-16.00 på vardagar men tänk på att de stänger tidigare, 14.30, på fredagar medan Förlösas Bilreparationer har öppet måndag till fredag 07.00-17.00.
När du har servat din bil hos Autoexperten täcks din bil av en assistans-försäkring i 12 månader och som förnyas vid varje nytt service-tillfälle. Den hjälper dig till exempel om du skulle råka ut för punktering, motorhaveri eller bensinstopp.
Hos Autoexperten har du även möjlighet att teckna upp dig för ett Autoexperten-kort och du kan du dela upp din betalning under 24 månader eller mindre.

Mekonomen har två stycken verkstäder för bilservice i Kalmar. Den ena, Autocenter i Kalmar - Strömbergsvägen, ligger på Strömsbergsvägen 11 och den andra, Autocenter i Kalmar, ligger på Tyska Vägen 2. Båda verkstäderna håller öppet på vardagar mellan 07.00-17.00.
På Mekonomens verkstäder i Kalmar kan du serva i princip alla bilmärken och årsmodeller. Deras biltekniker kombinerar erfarenhet med modern teknik och IT när de servar din bil.
Även Mekonomen erbjuder, likt Autoexperten, sina kunder en ett-årig assistansförsäkring efter att kunden har servat sin bil där. Den hjälper till exempel till när du får problem med motorn, bensinstopp eller punktering.

AD Bildelar har även dem två verkstäder i Kalmar. Atac Bilverkstad ligger på Violvägen 30 medan Bilhuset i Kalmar ligger på Dokumentvägen 44. Atac Bilverkstad har öppet vardagar 07.00-16.00. Bilhuset i Kalmars öppettider är måndag till fredag 09.00-18.00 men de har även lördagsöppet mellan 10.00-13.00.
Hos AD Bildelar utförs din bilservice av utbildade och erfarna biltekniker och i samband med din service får du även en stämpel i din servicebok som garanterar kvalitén.

För dig som inte vill serva din bil hos någon av de stora kedjorna finns det några alternativ bland de oberoende verkstäderna. Bilkompani Kalmar är exempel på en sådan verkstad. De är märkesauktoriserade på Audi, Volkswagen och Skoda och utför endast reparationer på dessa bilmärken. Deras öppettider är 07.00-18.00.
Liljas Personbilar i Kalmar är en annan oberoende verkstad. Även de är märkesauktoriserade, fast på Volvo, Renault, Isuzu, Jaguar, Land Rover och Dacia. Deras öppettider är måndag till fredag 06.45-17.00Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Kalmar

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!

Gasellerna ökar i Blekinge

Publicerades 2013-10-31

Karlskrona-verkstad är en av gasellföretagen


En bilverkstad i Karlskrona, Karlskrona Bilcenter, som ligger på Gullbernavägen 31 och som även säljer bilar av diverse märken, är en av de snabbaste gasellerna i Blekinge.

Källa: Svensktnäringsliv.se

Ny bilverkstad öppnar snart i Högsby

Publicerades 2012-12-14

Vid årsskiftet så öppnas Ekströms Bilverkstad i Högsby


I Högsby vid Trippen Statoil så öppnar Jim Ekström snart sin egna bilverkstad. Han har tidigare jobbat i bilbranschen i 20 år, och nu är han redo att starta eget. Jim kommer inte bara erbjuda bilservice, utan även recond och bilvård. Ekströms Bilverkstad öppnar dörrarna för allmänheten efter nyår.


Källa: www.innehall.com