Bilbesiktning Hudiksvall

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Hudiksvall

Betyg för Bilbesiktning i Hudiksvall

(3.9 av 5) - 27 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Hudiksvall. Sök i lista eller på karta. Det finns 2 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Hudiksvall

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns två besiktningsstationer i Hudiksvall som utför bilbesiktning, det är Dekra och Opus. På båda dessa kan du betala online och avboka gratis ifall det skulle behövas.

Närmsta bilbesiktning om du inte vill besikta i Hudiksvall finns i Söderhamn på Flygvägen 6, 48 km från Hudiksvall.

Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Hudiksvall tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Opus
Norra Industrivägen 6


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Användarnas kommentarerMycket missnöjd

Opus Hudiksvall
Jag fick vänta nästan en timme efter utsatt tid. När jag skulle åka in släppte vattenslangen från kylaren så att jag fick backa ut. pratade med ansvariga på besiktningen och blev lovad att jag kunde åka in direkt efter jag åtgärdat felet. Var på en mack och satte dit en ny slangklämma och var tillbaka på bes. efter 20 min. Men döm om min förvåning så fick jag inte åka in på hela dagen så det var bara att åka hem med oförrättat ärende. Till saken hör att jag har 12 mil att åka så det gick bensin för 500 kr och en hel dag till spillo och förlorad arbetsförtjänst, ca 1600 kr så totala kostnaden blev ca 2000 kr utan att få ärendet uträttat!!! aldrig mer besiktningen i Hudiksvall...total avsaknad av service!!