Bilbesiktning Helsingborg

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Helsingborg

Betyg för Bilbesiktning i Helsingborg

(4.3 av 5) - 83 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Helsingborg. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Helsingborg är 359kr. Det finns 18 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Helsingborg

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Helsingborg som utför bilbesiktning, det är bland annat, Carspect, Dekra och Bilprovningen. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

I Helsingborg kan man välja mellan flera olika besiktningsstationer, både i stan och utanför. Tidigare fanns bara Svensk Bilprovning på Berga och Ättekulla. Efter avregleringen har det kommit nya stationer både i och runt om stan. Bland de nya stationerna som utför bilbesiktning i Helsingborg finner vi bland annat Carspect på vid Gåsebäck närliggande Hotel Horisont och Preem-macken. Carspect har även en besiktningsstation på Berga. Även Dekra har valt att öppna i Helsingborg vid nya polishuset på Ängelholmsvägen.

Många förorter och städer nära till Helsingborg har också fått nya stationer, bland annat Mörarp, Åstorp och Landskrona.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Helsingborg tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Bilprovningen
Kastellgatan 3
Bilprovningen
Torbornavägen 6
Carspect
Florettgatan 16
Carspect
Gustav Adolfs Gata 47
Dekra
Ängelholmsvägen 36
Besikta
Stenbrovägen 15


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Dekra öppnar ny besiktningsstation i Ängelholm

Publicerades 2015-02-06

Under våren planerar Dekra att öppna ytterligare en besiktningsstation, den här gången i Ängelholm


Den nya stationen planeras i Hedin Bils lokaler i Ängelholm. Sedan tidigare finns Carspect och Besikta Bilprovning på orten.
Källa: www.hd.se

Bilprovningen utökar öppettider på stationen i Helsingborg

Publicerades 2014-11-27

Bilprovningen erbjuder nu bilbesiktning även som drop-in på kvällar och lördagar


Bilprovningen har utökat drop-in även på kvällar samt lördagar för personbilar och lätta lastbilar om max 2,8ton. Nu har Bilprovningen i Helsingborg (Kastellgatan 3) drop-in även på kvällarna måndag till torsdag samt på lördag för personbilar och lätta lastbilar med max totalvikt 2800 kilo. Efter kl16.00 accepteras endast betalning med kort.
Källa: Mynewsdesk.com

Clearcar öppnar ny besiktningsstation i Åstorp

Publicerades 2014-04-03

Under många år har fordonsägarna i Åstorp varit tvungna att köra iväg till Helsingborg för att besikta sina fordon.


Nu öppnar Clearcar en helt ny besiktningsstation i Åstorp. Öppningsdagen är bestämd till måndag den 7 april och lokalen kommer att finnas på Järnvägsgatan. Stationen kommer att ha två anställda och det kommer att behövas ca 25 bilar om dagen för att verksamheten ska vara lönsam.
Källa: HD.se

Användarnas kommentarerMycket missnöjd

Dekra Helsingborg
En mycket lite station, sen när jag kommit enligt bokningen var det stängt. Två andra killar kommit strax efter och vi undrade vad som händer då två av oss hade körförbud.


Mycket nöjd

Bilprovningen Helsingborg
trevligt bemötande och mycket trevlig personal


Toppen

Carspect Helsingborg
Riktigt nöjd! Har utfört bilbesiktning i Helsingborg i flera år, har testat de flesta och Carspect har klart varit bäst / Roffe


Nöjd

Bilprovningen Helsingborg
Fick bilprovningen gjord, varken mer eller mindre. Inte supernjöd med den service jag fick.


Toppen

Carspect Helsingborg
Nöjd med min bilbesiktning / Ulla B


Missnöjd

Dekra Helsingborg
Är bilmekaniker och kan detta. En bitter besiktningsman på Dekra underkände bilen en skitsak, åkte direkt till gamla bilprovningen och den gick igenom. Finns många som gör bilprovning i Helsingborg, kommer inte gå till Dekra nästa gång...


Mycket nöjd

Bilprovningen Helsingborg
Inget att klaga på, bokade via Carly, besiktade och betalade på plats.


Toppen

Carspect Helsingborg
BRA! Fick bytt tid 2ggr pga mitt jobb, var inga problem. Kommer tillbaka nästa gång!


Mycket nöjd

Bilprovningen Helsingborg
Besiktade min lätta lastbil, lite dyrt, men hade inget alternativ i närheten. När jag gör bilbesiktning på min bil finns billigare stationer i helsingborg. / Olof


Toppen

Carspect Helsingborg
Mycket bättre än gamla bilprovningen fanns tider direkt och betalade bara 333 kr. Bra, trevlig personal och fick kaffe när jag väntade :) Äntligen har helsingborg fått en bra bilprovning. Blev behandlad som en människa och var bara inte en robot som gick igenom en maskin som det känts förr.


Nöjd

Dekra Helsingborg
Gick som jag förväntade mig, inget utöver det vanliga. Kommer nog testa carspect bilbesiktning nästa gång, finns många i helsingborg. / Johan


Toppen

Carspect Helsingborg
Frun besiktade bilen, men allt funkade bra och den gick igenom.


Toppen

Bilprovningen Helsingborg
Gick snabbt och bilen gick igenom. Kommer tillbaka nästa år. BRA att kunna jämföra bilbesiktning via Carly, trodde inte det skilde i pris.


Toppen

Carspect Helsingborg
Aldrig testat förr men såg på carly.se att det var bäst pris på carspect och är nöjd / Eva


Nöjd

Bilprovningen Helsingborg
Det vanliga, inget konstigt. Såg att många skrivit om carspect, kanske testat dem nästa gång


Toppen

Bilprovningen Helsingborg
Allt funkade som jag förväntade mig. Känns tryggt att kunna lämna omdöme, önskar jag kunde lämna omdöme förr gjorde bilbesiktning i Helsingborg hos annan firma innan dit jag inte kommer tillbaka.


Toppen

Carspect Helsingborg
Bra besiktningsman som visade mig och berättade vad han gjorde och kollade på. jag kan inget om bilar men det var intressant att se under min bil och vad som hände under bilprovningen.


Mycket nöjd

Carspect Helsingborg
Spelar ingen roll vart man besiktar, samma sak överallt, tar alltid närmsta station, denna gång var det Carspect


Mycket nöjd

Bilprovningen Helsingborg
Gamla bettan kan rulla ett år till, jag gick igenom bilbesiktningen i år igen!


Nöjd

Bilprovningen Helsingborg
Trevlig personal, men bilen gick inte igenom, brukar åka till annan station för ombesiktning när det är gamla bilar. Har snart testat alla besiktningsstationer i Helsingborg. Man tror att bilbesiktning är samma sak överallt, men skiljer ganska mycket på vad de tittar på beroende på vilken besiktningsmannen är. Brukar vara billigare att testa göra en ombesiktning hos en annan bilbesiktningsaktör än att skicka bilen på reparation direkt.


Mycket nöjd

Carspect Helsingborg
Nära och bra till mig, är viktigare att det är nära än att priset är bra, denna gång kunde jag få båda, Aldrig hört talas om Carspect innan jag såg dem på Carly, men det funkade fint är bara en besiktning av bilen som ska göras, men ändå viktigt att det funkar så man inte blir underkänd. Mvh, Lisa