Bilbesiktning Haninge

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Haninge

Betyg för Bilbesiktning i Haninge

(4.3 av 5) - 117 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Haninge. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Haninge är 420kr. Det finns 34 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Haninge

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns två besiktningsstationer i Haninge som utför bilbesiktning, det är Dekra och Carspect. På båda dessa kan du betala online och avboka gratis ifall det skulle behövas.

Närmsta bilbesiktning om du inte vill besikta i Haninge finns i Handen på Kilowattvägen 9, 2 km från Haninge.I Haninge, eller området alldeles i närheten, finns det fyra stationer som utför bilbesiktning. Dekra driver två stycken medan Opus Bilprovning och Carspect driver varsin station.

Dekras stationer ligger på Nynäsvägen 25 och Kilowattvägen 9.
Stationen på Nynäsvägen är öppettiderna måndag till fredag 7-18. Här kan du besikta din personbil, lätta lastbil, lätta buss, husbil, motorcykel samt bromsad såväl som obromsad släpvagn.
På Dekras andra station, på Kilowattvägen, är öppettiderna vardagar 8-17, de har lunchstängt 12-13. På den här stationen kan du besikta din personbil (upp till 3500 kg), husbil, lätta lastbil samt bromsad och obromsad släpvagn.
På båda stationerna erbjuds drop-in-besiktning, tänk dock på att tjänsten endast erbjuds i mån av tid så vill du vara säker på att få en tid som passar dig är det bättre att boka en tid. Du kan betala med kort eller kontant på båda stationerna. Vill du, har du möjlighet att gå med under besiktningen, men det går lika bra att vänta i deras lounge med en kopp kaffe.

Opus Bilprovning besiktningsstation ligger på Jordbrotorpsvägen 2. Stationens öppettider är måndag till fredag 7-17 och lördagar 9-14, det är dock bara lördagsöppet ojämna veckor. Du kan där besikta din personbil, lätta lastbil, tunga fordon, husbil, husvagn och släpvagn.
Du ankomstregistrerar dig inne i ankomstterminalen och sedan väntar du i ditt fordon tills du blir anvisad till en port. Tänk på att alla Opus-stationer är kontantfria men det går bra att förskottsbetala online eller med kort på stationen.

Carspects station för bilbesiktning ligger på Vendelsömalmsvägen 98. Deras öppettider är måndag till fredag 7-16 och vissa lördagar har de lördagsöppet och då är det öppet 8-13. De erbjuder även drop-in-besiktning. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, husbil motorcykel samt bromsad såväl som obromsad släpvagn.
Tänk på att du endast kan betala med kort eller mot faktura, förutsatt att du har ett företag med kundnummer.

Det finns ett flertal stationer i närheten, till exempel i Bandhagen, Hägersten och Tyresö.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Haninge tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Dekra
Nynäsvägen 25 Port 73
Opus
Jordbrotorpsvägen 2


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Clearcar öppnar ny station i Rönninge

Publicerades 2015-02-23

Idag har Clearcar öppnat en ny besiktningsstation i Rönninge och har ett öppningserbjudande till bilägare fram till 31 mars.


För att fira öppningen av den nya besiktningsstationen i Rönninge har Clearcar sänkt priset på bokad och förbetald besiktning för personbil.

- Bokad och förbetald besiktning personbil: 299 kr (Normalt 349 kr)

- Endast bokad eller drop-in: 319 kr (Normalt 369 kr)

Detta erbjudande gäller fram till 31 mars.

Adress: Bergsvägen 47

Accepterade bilar: Alla

Källa: facebook.com

Nu kan du besikta din MC hos Opus Bilprovning i Sätra

Publicerades 2014-04-22

Återigen kan du, efter mer än 20 år, besikta din MC hos Opus i Sätra


Sen den 15 april erbjuder Opus Bilprovning även kontrollbesiktning av motorcyklar på sin station Strömsätravägen 14 i Skärholmen.

Stationen har öppet måndag - torsdag 07.00-19.00, fredag 07.00-17.00 samt lördag 09.00 - 16.00

Källa: Opus Bilprovning

Användarnas kommentarerMissnöjd

Opus Haninge
Känns som gamla bilprovningen: stelbent, petigt och ej kundinriktat.


Toppen

Dekra Haninge
Körde in i besiktningshallen, där en besiktningsman sa att jag måste stänga av gula lysen på sidan för det skulle ej bli godkända med de påslagna, det var bara att beställa ny tid. Jag åkte ut ur hallen, men då såg jag en liten knapp som jag slog av så slocknade de. Jag vände om och jag kunde besikta som det var planerat. //Björn


Toppen

Opus Haninge
Fick även hjälp och råd med dragkroken


Missnöjd

Opus Haninge
Fick släpet besiktat, varken mer eller mindre. Inte supernjöd med men...


Nöjd

Opus Haninge
Bilen gick igenom besiktningen. Personalen tjatade om nån "app" till telefonen, kändes överflödigt. Vem vill ha en "app" i telefonen för besiktning? Annars trevligt. mvh


Mycket nöjd

Dekra Haninge
helt ok!


Toppen

Dekra Haninge
Kaffet väckte mig, tack för denna gången!


Toppen

Dekra Haninge
Supertrevligt


Toppen

Opus Haninge
Bilbesiktning och MC-besiktning i världsklass. Tur att man känner någon som jobbar där ;) Men alla är trevliga tack!


Toppen

Opus Haninge
mycket nöjd med Carly, ska boka hos er nästa år också!


Toppen

Opus Haninge
Finns bara mellan Opus och Carspect att välja på för bilbesiktning i Haninge. Jag slingade slant och opus vann. Åkte dit och blev helnöjd! Priset inte viktigt, bra att de hade tider...


Toppen

Dekra Haninge
Finemang!


Toppen

Dekra Haninge
Bästa besiktningsstationen i Haninge!