Bilbesiktning Halmstad

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Halmstad

Betyg för Bilbesiktning i Halmstad

(4.4 av 5) - 64 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Halmstad. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Halmstad är 399kr. Det finns 10 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Halmstad

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Halmstad som utför bilbesiktning, det är bland annat, Carspect, Besikta och Besikta. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

I Halmstad finns det fem stycken stationer för bilbesiktning. Carspect driver två och Bilprovningen, Besikta och Clearcar en vardera.

Carspects ena station ligger på Stormgatan 11 i Stenlyckan, längs med E6 vid Eurostop. Deras öppettider är vardagar 8-17, stationen har även lördagsöppet vissa lördagar. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil och motorcykel. Maxhöjden är 2300 mm och maxvikten är 3500 kg. Tänk även på att denna station är kontantfri men det går bra att betala med kort eller via faktura, förutsatt om att du är ett företag med kundnummer.
Carspects andra station ligger kundvägen 2 vid Flygstaden. Stationens öppettider är vardagar 8-17 men håller lördagsöppet vissa lördagar. På stationen kan du boka bilbesiktning för din personbil, lätta lastbil, motorcykel, husbil samt obromsade och bromsade.
På båda stationerna finns det möjlighet till drop-in-besiktning, den gäller dock endast för personbil och lätt lastbil. Under besiktningen kan du antingen gå med eller sitta ner i deras kundlounge och dricka en kopp kaffe.

Bilprovningens station ligger på Olofdalsvägen 44 i Flygstaden. Stationen håller öppet måndag till fredag 7-18 och lördagar 9-14. De erbjuder även drop-in-besiktning måndag till fredag 9-15, den är dock endast tillgänglig för personbilar och lätta lastbilar med en maxvikt på 2600 kg. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil och motorcykel.
Du ankomstregistrerar dig på skärmen som finns i ankomstterminalen, där anger du ditt registreringsnummer eller ditt bokningsnummer. Sedan väntar du i din bil alternativt inne i terminalen tills det är din tur. Under besiktningen kan du gå med eller sitta ner och vänta med en kopp kaffe.

Besiktas station ligger på Kristinehedsvägen 24 i Sannarp. Öppettiderna hos dem är måndag 7-20, tisdag-fredag 7-18 och lördag 9-16. Det finns även möjlighet att komma på drop-in-besiktning måndag till fredag 7-15.30 för personbilar, lätta lastbilar, motorcyklar och husvagnar med en maxvikt på 3500 kg. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, tunga fordon, husbil, husvagn, släpvagn och motorcykel.
Du ankomstregistrerar dig inne hos personalen i ankomstterminalen. Tänk på att efter klockan 16 är stationen kontantfri och då kan du endast betala med kort eller förskottsbetala online. Innan klockan 16 går det dock bra att betala kontant.

Clearcars station är belägen på Frälsaregatan 3. De har öppet måndag till fredag 7-16 och har lunchstängt 11.30-12.30. De erbjuder drop-in-besiktning, men kolla deras hemsida för att se hur tidstillgängligheten är. På stationen kan du besikta din lätta lastbil, personbil, motorcykel, husbil, husvagn samt obromsade och bromsade släp. Maxvikten är 3500 kg och maxhöjden är 3000 mm.
Du ankomstregistrerar dig inne i ankomstterminalen hos personalen. Tänk på att det stationen är kontantfri men det går bra att betala med kort, förskottsbetala online eller så kan du få en faktura i samband med din besiktning.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Halmstad tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Besikta
Kristinehedsvägen 24
Bilprovningen
Olofsdalsvägen 44
Carspect
Kundvägen 2
Carspect
Stormgatan 11
Besikta
Fräsaregatan 3


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Falkenberg får snart en till bilbesiktningsstation

Publicerades 2014-12-16

Besikta expanderar och öppnar snart i Falkenberg


Våren 2015 så öppnar det i närheten av OKQ8, på Motellvägen 5, en Besikta-station i helt nya lokaler. Du kommer lätt kunna åka dit om du kör från E6:an. Om allt går enligt planerna så är stationen igång innan sommaren, och utöver vardagar så kommer de även ha öppet på lördagar.

Källa: Mynewsdesk.com och Besikta.se

En 4:e besiktningsstation kommer till Halmstad

Publicerades 2014-11-02

Clearcar öppnar ny station för besiktning i Halmstad


Sedan tidigare så finns det 3 besiktningsstationer i Halmstad: 2 av de tillhör Carspect och en av dem är BIlprovningens station. Den 17:e november så öppnar Clearcar en bilbesiktningsstation på Fräsaregatan 3, och på denna stationen så kommer de ta emot alla lätta fordon.

Källa: Twitter.com och Clearcar.se

Clearcar öppnar ny station i Hyltebruk

Publicerades 0000-00-00

Hyltebruk får en egen besiktningsstation. Som det enda besiktningsbolag öppnar Clearcar besiktningsverksamhet i Hyltebruk.


Besiktningsstationen kommer att ligga på Södra Industrigatan 13 i Hyltebruk. Förutom vanlig bilbesiktning kommer stationer även att utföra besiktning på lätta lastbilar och släpfordon (inkl. husvagnar) upp till max 3,5ton.

Öppettider: måndag - fredag 07.00 - 16.00 (lunchstängt 11.30-12.30)

Användarnas kommentarerMycket nöjd

Besikta Halmstad
Snabbt och proffsigt. Goda råd.


Toppen

Carspect Halmstad
Mycket nöjd,trevlig personal bra pris.


Toppen

Carspect Halmstad
åker inte till sv. bilprovning längre - gammalt och trött. Carspect i Flygstaden funkade jättefint! ///Nöjd MC-ägare...


Toppen

Besikta Halmstad
Viktigt att d går snabbt med besiktning dessa dagar...


Toppen

Carspect Halmstad
Lycka!


Nöjd

Besikta Halmstad
lite lugnare tempo hade önskats... helt ok iallafall.


Toppen

Besikta Halmstad
Personalen på besiktningen gör ett toppenjobb! Bra med bilbesiktning i Sverige, stolt!


Toppen

Besikta Halmstad
Härligt!


Toppen

Carspect Halmstad
Så ska en besiktning gå till!


Toppen

Besikta Halmstad
....bara nöjd med min "lätta lastbil" och besiktningen haha :)


Mycket nöjd

Besikta Halmstad
Tackar och bugar!


Toppen

Bilprovningen Halmstad
Åkte till Bilprovningen på olofdalsvägen - gick smidigt med incheckning, framkörning, information om bilbesiktning (vad som väntade mig), fick följa med hela vägen förutom körningen. Betalade med kort och det hela kändes mycket smidigt och bra.


Toppen

Besikta Halmstad
tummen upp!


Mycket nöjd

Carspect Halmstad
Jättebra besiktning.


Toppen

Besikta Halmstad
Köpte tilläggserbjudande för en extra slant. Vädigt nöjd!


Toppen

Carspect Halmstad
Inga konstigheter, bra besiktning (släp).


Toppen

Bilprovningen Halmstad
Klockrent


Nöjd

Bilprovningen Halmstad
Nöjd, varken mer eller mindre.


Mycket nöjd

Carspect Halmstad
Väldigt nöjd med besiktningen av bilen på Carspect i Flygstaden


Toppen

Carspect Halmstad
De var duktiga och trevliga. Fick en del bra tips innan jag åkte från besiktningen.