Visa:  Sortera: 
Gj Bilverkstad
    1,5 km från mig
Mått Johanssons Väg 24, 63346 Eskilstuna
Ad Bilverkstad
Andersens Bilservice
    1,5 km från mig
Roxnäs Malmberga, 63511 Eskilstuna
Arreflods Bilreparationer
    1,5 km från mig
Gillbergavägen 1, 63228 Eskilstuna
BDS
Beckers Fordonsverkstad i Eskilstuna
    1,5 km från mig
Nystrandsgatan 7, 63346 Eskilstuna
Bosch Car Service
El & Diesel i Eskilstuna
    1,5 km från mig
Kungsgatan 92, 63221 Eskilstuna
Mekonomen
Ingemars Garage i Eskilstuna
    1,5 km från mig
Gunborg Nymans Väg 1, 63222 Eskilstuna
Meca
Md Bilservice
    1,5 km från mig
Ägirgatan 6, 63352 Eskilstuna
Motorcentralen i Eskilstuna
    1,5 km från mig
Nystrandsgatan 1, 63346 Eskilstuna
Norrbilar i Eskilstuna
    1,5 km från mig
Gustafsvägen 5, 63346 Eskilstuna
OKQ8
Robert Wahlqvist Bil & Däckservice, OKQ8
    1,5 km från mig
Västergatan 13, 63344 Eskilstuna
Autoexperten
Seidl´s Service
Inga omdöme     1,5 km från mig
Närsjövägen 24, 63513 Eskilstuna
Meca
Tunavallens Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Mått Johanssons Väg 40, 63346 Eskilstuna
Vianor
Vianor - Eskilstuna
    1,5 km från mig
Västeråsvägen 23, 63004 Eskilstuna
Meca
Z A Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Fraktgatan 4, 63346 Eskilstuna

Bilservice Eskilstuna

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Eskilstuna

(4.5 av 5) - 130 omdömen

Jämför och boka bilservice i Eskilstuna. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 19 verkstäder i Eskilstuna som utför bilservice, de närmst centrum är Andersens Bilservice (0 km), Robert Wahlqvist Bil & Däckservice, OKQ8 (1 km), Arreflods Bilreparationer (1 km), Norrbilar i Eskilstuna (1 km) m.fl.I Eskilstuna finns det arton olika verkstäder för bilservice att välja mellan, och nästan hälften av dessa tillhör verkstadskedjan MECA. De andra kedjorna som har etablerat sig i Eskilstuna är Autoexperten, Ad Bildelar, Bosch Car Service, Bds, Vianor och slutligen Mekonomen.

Med hästlängder leder MECA när det kommer till att etablera verkstäder i Eskilstuna. Hittills har åtta stationer anslutit sig till denna kedja, vilket innebär att de har fler verkstäder än vad de nästföljande två kedjorna som kommer på delad andraplats har tillsammans. När det kommer till öppettider så är det inte så mycket som skiljer stationerna. De stationer som öppnar tidigast öppnar vid 7, och de som stänger senast stänger vid 18. Om du vill serva bilen på en lördag kan du kika in hos MD Bilreparationer på Ägirgatan 6. Enbart en av dessa åtta stationer är märkesauktoriserade, och det är Tunavallens Bilservice som ligger på Mått Johanssons Väg 40. Den verkstaden har valt att auktorisera sig för Kia, och de har även försäljning av personbilar av samma märke. För att du ska kunna känna dig trygg med verkstaden har de valt att ansluta sig till både MRF och KBV, vilket innebär att de kontinuerligt kontrollerar kvaliteten på sitt arbete.

Bosch Car Service har tre stationer i Eskilstuna som tillhandahåller bilservice. De tre verkstäderna är: El & Diesel i Eskilstuna, Autoservice i Eskilstuna och Ola & Fredriks Bilservice. Bosch Car Service-kedjan har över 15 000 bilverkstäder världen om, vilket gör Bosch till den största oberoende verkstadskedjan i världen. I Sverige finns det totalt nittiosex Bosch-verkstäder, och de resterande stationer finns uppdelade över kontinent. Den station av de tre i Eskilstuna som skiljer sig mest från de övriga på orten är El & Diesel. Det som gör station unik är att de, utöver vanlig bilservice, även servar lantbruksmaskiner, DAF-lastbilar samt har försäljning av Husqvarnas produkter, trädgårdsutrustning.De är dessutom återförsäljare av Massey Ferguson och säljer deras lantbruksmaskiner.

Den andra verkstadskedjan som också har tre stationer är Autoexperten. En av dessa verkstäder, Allbilservice i Eskilstuna som finns på Vasavägen 1, är en ackrediterad verkstad som gör att du som kund kan känna dig trygg med denna verkstad. Öppettiderna hos dessa tre verkstäder har vissa variationer, men generellt har de öppet mellan 07.30 och 17.00.Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Eskilstuna

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!AnvändaromdömeToppen
Verkstad: Andersens Bilservice
Helt suverän verkstad! En riktig bilmekaniker.


Toppen
Verkstad: Robert Wahlqvist Bil & Däckservice, OKQ8


Toppen
Verkstad: Robert Wahlqvist Bil & Däckservice, OKQ8

Bröderna bakom Motorcentralen öppnar upp ett nytt Porsche Service Center

Publicerades 2010-02-20

Anläggningen blir den första verkstadsanläggningen i Eskilstuna som är märkesauktoriserad på Porsche.


Mitt i Mälardalen, precis vid E20, Ny strandsvägen 1 kommer den nya Porsche Service Center-anläggningen att ligga. Just nu pågår ombyggnationen av den lokal som BMW tidigare hyrt av Motorcentralen. Exteriören på lokalen byts ut för att följa Porsche riktlinjer och inuti byggs verkstaden om för att matcha Porsches specifika krav på verkstadsdelen, allt i enlighet med de riktlinjer som finns för en märkesauktoriserad verkstad.

Anläggningen som är ca 800 kvadratmeter stor kommer att ha fem stycken verkstadsplatser men även en tvätt- och rekonditioneringshall. Det kommer även finnas en liten avdelning där begagnade Porschar kommer att säljas.

Den nya Porsche Service Center-anläggningen beräknas öppna så tidigt som i april i år.

Källa: porsche.se