Bilbesiktning Eskilstuna

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Eskilstuna

Betyg för Bilbesiktning i Eskilstuna

(4.3 av 5) - 89 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Eskilstuna. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Eskilstuna är 399kr. Det finns 14 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Eskilstuna

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Eskilstuna som utför bilbesiktning, det är bland annat, Besikta, Besikta och Carspect. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

I Eskilstuna finns det tre stycken besiktningsstationer. Besikta, Carspect och Clearcar driver en station var.

Besiktas besiktningsstation ligger på Mått Johanssons väg 14. Deras öppettider är måndag till torsdag 7-20, fredag 7-18 och lördag 9-14. De erbjuder även drop-in-besiktning måndag till fredag 7-16, tänk då på att maxvikten för personbil är 2800 kg och för lätt lastbil 2500 kg.
På Besiktas station kan du besikta din personbil, lätta lastbil, tunga fordon, husbil, husvagn, släpvagn och motorcykel. Du kan betala kontant, med kort eller förskottsbetala online.

Carspects station för bilbesiktning ligger på Västerleden 50. Öppettiderna för stationen är vardagar 7-18 och har även lördagsöppet 9-16 vissa lördagar. Det finns även möjlighet att komma på drop-in-besiktning. På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil och motorcykel. Den högst tillåtna maxvikten är 3500 kg och högst tillåtna maxhöjd är 2300 mm.
På Carspects station kan du endast betala med kort eller mot faktura, förutsatt att du är ett företag med kundnummer. Under besiktningen kan du antingen gå med eller sitta ner i deras kundlounge och vänta med en kopp kaffe.

Clearcar har sin station för bilbesiktning på Kungsgatan 92. De har öppet måndag till fredag 8-17 och har lunchstängt 11.30-12.30. De erbjuder även möjlighet till drop-in-besiktning.
Här kan du besikta din personbil, lätta lastbil, husbil och ombromsade släp. Tillåten maxvikt för ditt fordon är 3500 kg och maxhöjd är 3000 mm. Tänk på att alla Clearcars stationer är kontantfria men det går bra att betala med kort, förhandsbetala online eller via faktura, som du får vid besiktningstillfället.

I närheten av Eskilstuna finns det besiktningsstationer i Strängsnäs, Arboga och Köping.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Eskilstuna tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Besikta
Mått Johanssons Väg 14
Carspect
Västerleden 50


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Clearcar öppnar ny station i Nora

Publicerades 2014-12-13

Nora får en egen besiktningsstation. Som det enda besiktningsbolag öppnar Clearcar en besiktningsstation i Nora fr.o.m. 15 januari 2014.


Besiktningsstationen kommer att ligga på Storgatan vid ICA Supermarket. Förutom kontrollbesiktning av personbilar kommer stationer även att utföra besiktning på lätta lastbilar, husbilar och obromsat släpfordon upp till max 3,5ton.

Öppettider: måndag - fredag 08.00 - 17.00 (lunchstängt 11.30-12.30)

Källa: Twitter.com och Clearcar

Arboga erhåller en bilbesiktningsstation

Publicerades 2014-11-06

Idag har Besikta öppnat sin andra besiktningsstation i Arboga


Konstigt nog fanns det tidigare inte någon besiktningsstation på Besiktningsgatan. Det har Besikta ändrat på, så nu har de öppnat upp en station på Besiktningsgatan 2. Sedan tidigare så finns det redan en Besikta-station i Arboga, och tack vare att det varit stor efterfrågan hos den första stationen så har de valt att öppna en till.

Källa: Mynewsdesk.com och Besikta.se

Dekra gör sin debut i Strängnäs

Publicerades 2014-06-02

Nu är det dags för Strängnäs att få en till besiktningsstation


Nu har Dekra öppnat upp sin första bilbesiktningsstation i Strängnäs, och denna stationen hittar du på Kilenvägen 9 i närheten av Mekonomen. Utöver personbil så kan du exempelvis även få hjälp med MC och husvagn.

Källa: Facebook.com och Dekra-bilbesiktning.se

Användarnas kommentarerToppen

Besikta Eskilstuna
Har tidigare alltid besiktat mina fordon hos gamla Bilprovningen / Besikta, men detta funkade lika bra. Kan varmt rekommndera Carspect!


Mycket nöjd

Besikta Eskilstuna
köpte ett tilläggspaket på plats - funkade jättebra, helt nöjd!


Toppen

Besikta Eskilstuna
Absolut bra!


Nöjd

Besikta Eskilstuna
Som väntat...


Mycket nöjd

Besikta Eskilstuna
Besiktningen gick bra...


Mycket nöjd

Besikta Eskilstuna
Trevlig personal, bra lokaler, snyggt och prydligt. Skulle dock vilja veta mer om bilen på plats, följa med och titta mer... Bilbesiktningen gick igenom iallafall. Nöjd


Mycket nöjd

Carspect Eskilstuna
stabilt! Bra med nya besiktningar...


Toppen

Carspect Eskilstuna
jajaminsann, gick igenom. var lite orolig innan, men i onödan.


Mycket nöjd

Besikta Eskilstuna
Spelar ingen roll va det hette/heter, bara jag får köra till dit jag är van för bilbesiktning. :_) tack för en bra tjänst förresten!


Toppen

Carspect Eskilstuna
han gjör en toppjobb! MVH Ismet