Bilbesiktning Växjö

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Växjö

Betyg för Bilbesiktning i Växjö

(4.3 av 5) - 30 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Växjö. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Växjö är 395kr. Det finns 4 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Växjö

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Växjö som utför bilbesiktning, det är bland annat, Opus, Carspect och Bilprovningen. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

Om du bor i eller reser igenom Växjö så har du några olika verkstäder som du kan välja mellan. Några av dessa är inte anslutna till någon verkstadskedja, men de flesta är ansluta till en kedja som exempelvis Autoexperten eller MECA.

Den kedja med flest etablerade serviceverkstäder i Växjö är Mekonomen som har 4 stationer anslutna till sig. Öppettiderna för dessa stationer är väldigt snarlika då alla öppnar klockan 07.00, och de verkstäder som har öppet längst, ända till 18.00 på vardagar, är Mekonomen Bilverkstad Handelsplats i 11 samt Mobil Mec. På lördagar så kan du titta in hos Handelsplats i 11, som du finner på Marketenterivägen 25, mellan 10.00 och 14.00 för att ta hand om din bils behov när det kommer till bilservice. Denna verkstad erbjuder även förvaring av däck på deras däckhotell, låne- eller hyrbil samt att de servar alla bilmärken. Ifall du eller någon närstående behöver köpa en ny bil så kan du köra in till Motorsport Bröderna Svensson vid Verkstadsgatan 11. Här kan du välja mellan antingen Citroën eller Subaru, och de kan hjälpa dig med att finansiera köpet. Självklart så erbjuder de även bilservice här, men kan även hjälpa till med reparation och lagning vid skada.

Näst största verkstadskedjan i Växjö är Autoexperten som har 3 verkstäder anknutna till sig.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Växjö tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Bilprovningen
Hjalmar Petris Väg 26
Carspect
Marketenterivägen 25
Opus
Ljungadalsgatan 1
Carspect
Erik Norbergs väg 5


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.