Visa:  Sortera: 
Ad Bilverkstad
Mecena Bilservice
    1,5 km från mig
Pilgatan 8, 72130 Västerås
BDS
Ronny Palms Bilservice
    1,5 km från mig
Isolatorvägen 10, 72137 Västerås
Mekopartner
Aros Allbilservice
    1,5 km från mig
Ånghammargatan 1b, 72133 Västerås
Aros Auto
Inga omdöme     1,5 km från mig
Friledningsgatan 6, 72137 Västerås
Autodomus Bilverkstad
    1,5 km från mig
Malmabergsgatan 23, 72130 Västerås
Autoexperten
Bensons Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Hejargränd 6, 72133 Västerås
Mekonomen
Bil & Motor Västerås
Inga omdöme     1,5 km från mig
Strömledningsgatan 3, 72137 Västerås
Autoexperten
Bilservan
    1,5 km från mig
Bastborregatan 10, 72134 Västerås
Meca
Björkmans Bil
Inga omdöme     1,5 km från mig
Strömledningsgatan 5, 72137 Västerås
BDS
Cederborgs Bilservice
    1,5 km från mig
Gjutjärnsgatan 8, 72133 Västerås
Autoexperten
DHS Bilservice
    1,5 km från mig
Hejargränd 2, 72133 Västerås
Mekonomen
Damms Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Tunbytorpsgatan 21, 72137 Västerås
Mekonomen
Fordonsspecialisten i Västerås
Inga omdöme     1,5 km från mig
Fältmätargatan 20, 72135 Västerås
Mekonomen
LH:s Bil o Motor
Inga omdöme     1,5 km från mig
Strömledningsgatan 3, 72137 Västerås
Nurmis Bilverkstad
    1,5 km från mig
Stockholmsvägen 111, 72346 Västerås
Mekonomen
Ove Andersson Bil
Inga omdöme     1,5 km från mig
Elledningsgatan 3, 72137 Västerås
Sam Bilverkstad
    1,5 km från mig
Fältmätargatan 9, 72135 Västerås
Autoexperten
Skodaspecialisten Roffe D
    1,5 km från mig
Tunbytorpsgatan 8, 72137 Västerås
Autoexperten
Tillberga Autopartner
Inga omdöme     1,5 km från mig
Kvistbergavägen 14, 72233 Västerås
Vianor
Vianor Västerås
Inga omdöme     1,5 km från mig
Tallmätargatan 3, 72134 Västerås

Bilservice Västerås

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Västerås

(4.4 av 5) - 77 omdömen

Jämför och boka bilservice i Västerås. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 25 verkstäder i Västerås som utför bilservice, de närmst centrum är Autodomus Bilverkstad (1 km), Mecena Bilservice (1 km), Nurmis Bilverkstad (3 km), Ronny Palms Bilservice (3 km) m.fl.Precis som i de flesta större städer i Sverige är en hel del verkstäder i Västerås anslutna till någon av de rikstäckande kedjorna. I Västerås är Mekonomen, Autoexperten och MECA störst. Men det finns också många oberoende verkstäder. I listan ovan finns alla verkstäder för bilservice i Västerås.

Mekonomen har fem stycken verkstäder i Västerås. Deras öppettider är generellt 7-17, även om vissa avvikelser kan förekomma. Ingen av deras verkstäder har lördagsöppet. Det är alltid bra om du dubbelkollar öppettiderna för den verkstad för bilservice som du är intresserad av.
På en Mekonomen verkstad kan du serva i princip vilket bilmärke och årsmodell som helst. Du kan boka bilservice där även om du har nybilsgaranti, garantin kommer även fortsättningsvis att gälla.

MECAs verkstäder kan du, oftast serva alla bilmärken och årsmodeller. Även om vissa verkstäder ibland är märkesauktoriserade, vilket kort innebär att de är specialiserade på ett specifikt bilmärke. I Västerås finns det tre stycken MECA-verkstäder. De ligger på Strömledningsgatan 5, Friledningsgatan 6 och Omformargatan 7. Verkstaden på Strömledningsgatan är märkesauktoriserad på Jeep, Alfa Romeo och SAAB medan BIVA Bergslagen, på Omformargatan 7 , är märkesauktoriserade på Toyota.
Deras öppettider skiljer sig aningen från varandra, men de öppnar runt klockan 7 och stänger runt klockan 17. Men det är alltid bra att kolla den specifika informationen om den verkstad för bilservice som du är intresserad av.

Autoexperten är en annan kedja som har en hel del verkstäder i Västerås. En av verkstäderna, den som ligger på Omformargatan 2, är Autoexpertens egna verkstad medan de andra verkstäderna är anslutna till kedjan. De flesta service-verkstäderna håller öppet vardagar 7-17. Verkstaden på Omformargatan har även lördagsöppet mellan 9-13.
Du kan serva i princip alla bilmärken och årsmodeller på Autoexpertens verkstäder för bilservice. Efter att din bil har varit på service hos Autoexperten får du gratis en assistans-försäkring som gäller i 12 månader och förnyas vid varje service-tillfälle. Den hjälper dig om du skulle råka ut för punktering, problem med motorn eller bensinstopp.

Men föredrar du hellre oberoende verkstäder som inte är anslutna till någon av de stora kedjorna finns de naturligtvis också. Till exempel Stjärncenter som är en auktoriserad Mercedes-Benz-verkstad. Deras verkstad ligger på Gjutjärnsgatan 12 och har öppet måndag till fredag 7-16.30 och fredag 7-16.
En annan oberoende verkstad är Nurmis Bilverkstad på Stockholmsvägen 111. De servar de flesta bilmärken och årsmodeller, men åtar sig även lite annorlunda specialprojekt såsom betydligt äldre bilar och liknande. Deras öppettider är måndag till torsdag 7-17 samt fredag 7-16.Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Västerås

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!AnvändaromdömeToppen
Verkstad: Mecena Bilservice
Lätt, smidigt, jättebra service.


Toppen
Verkstad: Nurmis Bilverkstad
Mycket bra priser jämfört med märkesverkstäder. Mycket trevligt bemötande i lugn atmosfär. Mycket proffsigt utfört arbete. Hit kommer jag att lämna min bil i fortsättningen och även rekommendera verkstaden till alla jag känner.

Ny Skoda- och SEAT-hall öppnar

Publicerades 2014-11-19

Nu öppnar en ny bilhall i Västerås. Det är Möller Bil som expanderar till Västerås.


Möller Bil som är återförsäljare av och märkesauktoriserad verkstad för Skoda, SEAT, Audi och Volkswagen öppnar sin nya bilhall i december. Den märkesauktoriserade verkstaden för bilservice kommer att ligga på Strömledningsgatan 15.

Verkstaden kan inte reparera alla bilar men är specialister på de märken som de är återförsäljare av och eftersom de är en märkesauktoriserade verkstad är de alltid uppdaterade på den senaste tekniken för just de bilmärkena.