Bilbesiktning Trollhättan

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Trollhättan

Betyg för Bilbesiktning i Trollhättan

(4.4 av 5) - 69 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Trollhättan. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Trollhättan är 399kr. Det finns 17 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Trollhättan

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Trollhättan som utför bilbesiktning, det är bland annat, Besikta, Dekra och Besikta. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

Det finns tre stationer för bilbesiktning i Trollhättan. Besikta, Clearcar och Dekra driver en station var.

Besikta har sin besiktningsstation på Bilprovarevägen 9. Deras öppettider är måndag till fredag 7-18 och lördag 9-14. De erbjuder även drop-in-besiktning, vardagar 7-16, tänk dock på att maxvikten för personbil vid drop-in är 2800 kg.
På den här station kan du besikta bilen, lastbilen, motorcykeln, husbilen, husvagnen och släpvagnen. Du kan, på deras station för besiktning, betala med kort, kontant eller förskottsbetala online.

Clearcars besiktningsstation ligger på Magnetvägen 8. De har öppet måndag till fredag 7-16, och har lunchstängt 11.30-12.30. De erbjuder även drop-in-besiktning, men kolla deras hemsida för att kolla tillgängliga tider.
På besiktningsstationen kan du besikta dina bil, lätta lastbil, husbil, motorcykel samt bromsade och obromsade släpvagn. Den tillåtna maxhöjden är 3500 kg och tillåten maxvikt är 3000 mm för fordon och tillåten maxvikt för släp är 1000 kg.
Alla Clearcars stationer är kontantfria men det går bra att förskottsbetala online eller med kort på stationen.

Dekras station för bilbesiktning ligger på Betongvägen 3. Stationens öppettider är måndag till fredag 7-16.50. De erbjuder även drop-in-besiktning, men då endast i mån av tid. Vill du vara säker på att få ditt fordon besiktigat är det bättre att du bokar en tid.
På den här stationen kan du besikta din bil och lätta lastbil, tillåten maxvikt 3500 kg och tillåten maxhöjd är 2700 mm.
Du kan betala din besiktning med kort eller kontant på stationen. Under besiktningen kan du antingen gå med eller sitta ner i deras kundlounge och dricka en kopp kaffe.

Det finns fler besiktningsstationer i närheten av Trollhättan, till exempel i Vänersborg, Uddevalla och Lilla Edet.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Trollhättan tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Besikta
Bilprovarevägen 9
Besikta
Magnetvägen 8
Dekra
Kardanvägen 14


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Clearcar expanderar och kommer snart kunna besikta bilar i Munkedal

Publicerades 2015-05-10

I juni kommer Clearcar för att inviga Munkedal med sin första besiktningsstation


Den 15:e juni så öppnar Clearcar dörrarna till sin nyöppnade station på Smedbergsvägen 31 som befinner sig vid E6:an. För att fira detta så erbjuder de besiktning av personbil, bokad+förbetald, för 299 kr.

Källa: Twitter.com och Clearcar.se

Clearcar öppnar ny station i Vårgårda

Publicerades 2014-10-01

Vårgårda får en egen besiktningsstation. Som det enda besiktningsbolag öppnar Clearcar besiktningsverksamhet i Vårgårda från och med 9 oktober 2014.


Besiktningsstationer kommer att ligga på verkstadsgatan 4 i Vårgårda. Förutom vanlig bilbesiktning kommer stationer även att utföra besiktning på lätta lastbilar, husbilar och släpfordon upp till max 3,5ton.

Öppettider: måndag - fredag 08.00 - 17.00 (lunchstängt 11.30-12.30)

Källa: Twitter.com och Clearcar

Bilbesiktning i Lilla Edet

Publicerades 2014-06-23

Nu slipper invånarna i Lilla Edet åka till Älvängen och Trollhättan för att besikta sina fordon. Under hösten 2014 ska en ny station öppnas av besiktningsbolaget Clearcar med preliminärt en besiktningstekniker på plats.


Besiktningsstationen kommer att ligga på Bäckvägen 60 i Lilla Edet, i Biljours lokaler. Förutom vanlig bilbesiktning kommer stationer även att utföra besiktning på lätta lastbilar, husbilar och släpfordon (inkl. husvagnar) upp till max 3,5ton.

Öppettider: måndag - fredag 07.00 - 16.00 (lunchstängt 11.30-12.30)

Källa: Ttela.se och Clearcar

Användarnas kommentarerToppen

Besikta Trollhättan
Smidigt och enkelt, rekommenderar


Toppen

Besikta Trollhättan
Inga konstigheter, bara beröm...


Toppen

Besikta Trollhättan
Awesome... good that someone could speak in English!


Toppen

Dekra Trollhättan
Dekra va' bra. Gubbarna var förträffliga!


Toppen

Besikta Trollhättan
Personalen var trevliga på bilprovningen!


Mycket nöjd

Besikta Trollhättan
Jättenöjd