Bilbesiktning Skellefteå

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Skellefteå

Betyg för Bilbesiktning i Skellefteå

(4.2 av 5) - 5 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Skellefteå. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Skellefteå är 379kr. Det finns 2 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Skellefteå

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Skellefteå som utför bilbesiktning, det är bland annat, Dekra, Opus och Bilprovningen. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Skellefteå tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Opus
Plåtvägen 2
Opus
Servicegatan 27
Dekra
Tjärnvägen 6


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Bilprovningen inviger sin nya besiktningsstation i Skellefteå

Publicerades 2015-01-22

Den 23 januari slår Bilprovningen upp portarna på sin nya besiktningsstation i Skellefteå


Sen tidigare finns Opus Bilprovning som det enda besiktningsbolaget i Skellefteå. Nu öppnar alltså Bilprovningen även en station på Nöppelbergsvägen 14 i ett nybyggt handelsplatsområde nära Biltema. På stationen kommer besiktning för personbilar och lätta lastbilar med max totalvikt 2 800 kilo att utföras. Dessutom erbjuds tilläggstjänsterna Bilkontroll och e-Diagnos.

På öppningsdagen är det öppet hus för allmänheten mellan kl. 12.00-15.00. Därefter kommer öppningstiderna att vara måndag till fredag 07.00-16.00.

Källa: Bilprovningen och Mynewsdesk.se

Opus Bilprovning öppnar Skellefteås andra bilbesiktningsstation

Publicerades 2014-04-02

För att möta den ökade efterfrågan på besiktningstjänster kommer Opus Bilprovning att öppna ytterligare en station i slutet av 2014.


På stationen kommer kunderna att bl.a. kunna besikta personbilar, lätta lastbilar, släp och husvagnar upp till max 1,2ton. Byggstarten för den nya stationen i Skellefteå kommer att påbörjas inom kort och stationen beräknas vara invigd och öppen innan årsskiftet 2014/2015. Opus Bilprovning har redan en anläggning i Skellefteå där det utförs bl.a. kontrollbesiktningar av alla fordon, registreringsbesiktningar och en rad tilläggstjänster.

Användarnas kommentarerMycket nöjd

Opus Skellefteå
Ställer upp på tider som passar kunden och med trevligt bemötande