Bilbesiktning Sandviken

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Sandviken

Betyg för Bilbesiktning i Sandviken

(4.2 av 5) - 62 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Sandviken. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Sandviken är 379kr. Det finns 4 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Sandviken

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns två besiktningsstationer i Sandviken som utför bilbesiktning, det är Dekra och Opus. På båda dessa kan du betala online och avboka gratis ifall det skulle behövas.

Närmsta bilbesiktning om du inte vill besikta i Sandviken finns i Gävle på Skolgången 9, 21 km från Sandviken.

Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Sandviken tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Opus
Industrivägen 14
Dekra
Gävlevägen 88


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Användarnas kommentarerMissnöjd

Opus Sandviken
Hej, Tog alltför lång tid. Onödig väntetid tills besiktningen började. Har man som kund fått en tid kan man acceptera 5-10 minuter väntan innan besiktningen påbörjas ( framförallt inte en såpass lång tid i väntan som 45 minuter på stationen). När besiktningsmannen väl kom igång med besiktning så blir min bil inne i hallen på lyftbryggan låst med nycklarna kvar i bilen. ( Besiktningsmannen LYCKADES LÅSA MIN BIL med nyckeln sittandes kvar i tändningslåset ). Vid nästa besiktningstillfälle bör du ha reservnyckel med Dig sa en av mina bekanta som var där. Dessa ytterligare 25 minuters väntan tills besiktningsmannen med hjälp av ståltråd och övriga hjälpmedel kunde låsa upp bilen gjorde inte situationen muntrare för mig och jag missade denna dagen ett viktig inbokat möte pga denna onödiga incident. I övrigt fina ljusa lokaler och oaktat det som hände en trevlig personal som trots insidenten bjöd på en kopp kaffe, men de verkade oerfarna eller kanske var de nyutexaminerade. Hälsningar Christer Lindgren


Nöjd

Opus Sandviken
Ingenting att klaga på denna gången.


Toppen

Opus Sandviken
Dom är hjälpsamma, noga, upplysande om man undrar över något, MVG