Visa:  Sortera: 
Autoexperten
Andersson Däck & Bilverkstad
    1,5 km från mig
Oxelgrensvägen 18, 15242 Södertälje
Meca
Bilakuten Södertälje
Inga omdöme     1,5 km från mig
Brunnsängsvägen 30, 15242 Södertälje
Bildepån i Södertälje
Inga omdöme     1,5 km från mig
Grenvägen 8, 15242 Södertälje
AD Bilverkstad
G.P. Södra Bil & Däck
Inga omdöme     1,5 km från mig
Industrivägen 15, 15138 Södertälje
Hallbergs Bil & Motorverkstad
    1,5 km från mig
Albert Landbergs Gränd 3, 16570 Hässelby
Mekonomen
Håkan Palmqvist Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Viksängsvägen 14, 15257 Södertälje
Meca
Jesper Markusson Bil
Inga omdöme     1,5 km från mig
Nyköpingsvägen 52, 15132 Södertälje
Meléns Bilverkstad
    1,5 km från mig
Grenvägen 3, 15242 Södertälje
Mekopartner
Segersjö Bilservice
    1,5 km från mig
Drottningvägen 12, 14731 Tumba
Mekonomen
Servicegaraget
Inga omdöme     1,5 km från mig
Wedavägen 22, 15242 Södertälje
OKQ8
Sheer Motor Center, OKQ8
Inga omdöme     1,5 km från mig
Bangatan 34, 15132 Södertälje
Autoexperten
Södertälje Bilverkstad
Inga omdöme     1,5 km från mig
Klastorpsvägen 34, 15242 Södertälje
Västerorts Bilservice
    1,5 km från mig
Sandviksvägen 262, 16570 Hässelby

Bilservice Södertälje

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Södertälje

(4.6 av 5) - 11 omdömen

Jämför och boka bilservice i Södertälje. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 14 verkstäder i Södertälje som utför bilservice, de närmst centrum är Sheer Motor Center, OKQ8 (1 km), Jesper Markusson Bil (1 km), Servicegaraget (2 km), Bilakuten Södertälje (2 km) m.fl.Södertäljes invånare har ett flertal olika verkstäder med bilservice som specialisering att välja mellan, och många av dessa tillhör stora kedjor som exempelvis Mekonomen och MECA. Ifall det inte skulle vara några av dessa stationer som faller i smaken finns det ett flertal andra verkstäder i området. Störst i storleksordning när det gäller att etablera sig i Södertälje är MECA och Mekonomen med tre serviceverkstäder var. Näst kommer Autoexperten med två verkstadsstationer anslutna till sig. Den kedja med minst antal stationer kopplade till sig är Ad Bildelar med en verkstadsstation.

Som nämns ovan så är det två verkstadskedjor som har lika många verkstäder etablerade i Södertälje, varav en av dem är Mekonomen som har tre serviceverkstäder. Generellt så har dessa verkstäder öppet mellan 07.00 och 18.00, och alla av dessa erbjuder däckförvaring. De tre stationerna är följande: Servicegaraget på Wedavägen 22, Mekonomen BilLivet Södertälje som befinner sig på Forskargatan 17 och sedan HP Bilservice som du kan köra förbi på Viksängsvägen 14. Hos både Servicegaraget och BilLivet så kan du få nyttja låne- eller hyrbil vid behov.

Den andra kedjan som också har tre verkstadsstationer anslutna till sig är MECA. Här hittar du dessa verkstäder: Jesper Markusson Bil (Nyköpingsvägen 52), Bilakuten Södertälje - Brunnsängsvägen 30 och den tredje stationen är Däck-Shopen i Södertälje. Ingen av dessa stationer är märkesauktoriserade när det gäller bilservice, men det finns andra saker som gör varje station unik. Du som gillar att kunna få bilen servad på lördagar kan kika förbi Däck-Shopen som har öppet lördagar mellan 10.00 och 14.00. Hos Bilakuten kan du känna dig lite tryggare eftersom de är anslutna till både MRF och KBV, som båda har höga kvalitetsstandarder. Jesper Markusson Bil är något som kallas en MECA+ verkstad. De är även specialiserade på besiktning, förvarar dina däck och har dessutom bilar till försäljning.

För er som föredrar någon annan kedja än ovanstående finns Autoexperten med två stationer. Om du har vägarna förbi Klastorpsvägen 34 i Södertälje kan du titta förbi en one-stop shop, Södertälje Bilverkstad. Här kan du köpa en ny bil och nya däck, vårda bilen, bli erbjuden bilservice för din bil samt lämna dina däck hos deras däckhotell. På Oxelgrensvägen 18 så hittar du en kontrollerad fullserviceverkstad, Anderssonbilverkstad. Hos dem kan du bland annat serva och reparera bilen, köpa nya däck och fälgar och underhålla bilens AC. Även denna station erbjuder förvaring för dina däck hos deras däckhotell.Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Södertälje

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!

Nu öppnas den första konceptanläggningen MECA+

Publicerades 2015-06-12

MECA+ är ett nytt servicekoncept för att tillgodose kundernas ökade krav på kvalitet, tillgänglighet och bekvämlighet. Södertälje-anläggningen, som öppnar 12 juni, blir först ut av ett antal nya anläggningar som ska öppnas runt om i landet.


Konceptet MECA+ är tänkt att ta din bilservice in i framtiden. Med sin placering på Nyköpingsvägen 52 i Södertälje är tanken att det kommer skapas ökad tillgänglighet och bekvämlighet för bilisterna då de lätt kan svänga av och efter besöket snabbt vara på vägen igen.

Förutom ökad tillgänglighet erbjuder stationen även ett utökat antal tjänster och helhetslösningar, som till exempel MECA:s hämta-lämna-service och med den få en lånebil levered direkt hem till dörren medan din bil är på verkstaden.

På sikt är tanken att det ska öppna nya anläggningar runt om i landet där behovet och efterfrågan från kunder är extra stort. Till hösten öppnar en ny MECA+-anläggning i Rosersberg, i närheten av Stockholm Arlanda.


Källa: www.meca.se