Bilbesiktning Nacka

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Nacka

Betyg för Bilbesiktning i Nacka

(4.4 av 5) - 71 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Nacka. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Nacka är 379kr. Det finns 24 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Nacka

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns två besiktningsstationer i Nacka som utför bilbesiktning, det är Dekra och Carspect. På båda dessa kan du betala online och avboka gratis ifall det skulle behövas.

Närmsta bilbesiktning om du inte vill besikta i Nacka finns i Stockholm på Tegeluddsvägen 82, 5 km från Nacka.I Nacka och i närområdet finns det tre stycken stationer för bilbesiktning. Carspect driver två stycken och Bilprovningen en.

Carspect har sina två stationer på Jarlabergsvägen 2 och Värmdövägen 720.
Stationen som ligger på Jarlbergsvägen, i samma fastighet som Bilia, har öppet måndag till fredag 7-16. På den här stationen kan du besikta din personbil och lätta lastbil.
Carspect andra station, belägen på Värmdövägen, har öppettiderna måndag till fredag 06.30-16.30. De har även lördagsöppet, vissa lördagar, mellan 8-14. På den här stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil samt bromsade såväl som obromsade släpvagn.
På båda stationerna går det att komma på drop-in-besiktning och då får du ditt fordon besiktigat så fort det finns en ledig tid. Tänk på att du endast kan betala med kort eller mot faktura, förutsatt att du är ett företag med kundnummer. Om du vill gå med under besiktningen är du välkommen annars sitter du ner i deras kundlounge och dricker en kopp kaffe.

Bilprovningen har sin station för bilbesiktning på Prästkragensväg 1. Deras öppettider är måndag till fredag 7-18 och lördagar 9-14. De har lunchstängt mellan 11.30-12.30, på onsdagar är det stängt mellan 12.30-13.30.
På stationen kan du besikta din personbil (maxvikt 2800 kg), lätta lastbil, buss, tunga fordon, lätta släpvagn, husvagn och motorcykel.
Du ankomstregistrerar dig på skärmen som finns inne i ankomstterminalen. När registreringen är klar kan du antingen vänta i bilen eller ta en kopp kaffe i kaffehörnan tills det är din tur.
Tänk på att stationen är kontantfri efter klockan 16.00 på vardagar samt hela lördagen. Övriga tider går det bra att betala med kort.

Det finns även andra stationer i närheten, till exempel i Tyresö, Gustavsberg och Haninge.


Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Nacka tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Carspect
Jarlabergsvägen 2


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Carspect öppnar snart sin första station i Bromma

Publicerades 2012-05-18

Till höst så kommer Carspect etablera sig med sin första station i Bromma


Snart kommer Brommabor ha nära till att kunna besikta bilen hos en Carspect-station.

Uppdatering 2015-06-08: Carspect's besiktningsstation i Bromma befinner sig på Bällstavägen 161 i strax bredvid Blomsterlandet och Cramo. Här kan du bland annat besikta MC och personbil.

Källa: Carspect.se

Idag så kan du titta in till Carspect nyöppnade besiktningsstation i Solna

Publicerades 2012-03-09

En ny Carspect-station öppnar idag i Haga Norra, Solna, i närheten av Bilia


På Frösundaleden 4 så kan du titta in hos Carspects nyetablerade besiktningsstation som ligger vägg i vägg med Bilia. Denna station öppnar klockan 09.00 och stänger vid 18.00, och du kan få din personbil eller lastbil besiktad här om fordonet väger mindre än 3500 kg.

Källa: Carspect.se

Carspect öppnar en besiktningsstation i slutet av året i Nacka

Publicerades 2011-06-27

I slutet av detta år så kommer Carspect öppna en bilbesiktningsstation


Vid 2011 års slut så kommer Carspect öppna en ny station i Nacka. Med denna besiktningsstation så kommer det då finnas två Carspect-stationer i Nacka.

Uppdatering 2015-06-08: Idag så har Carspect etablerat två besiktningsstationer totalt i Nacka: Den ena ligger i Bilias fastighet på Jarlabergsvägen 2 och den andra finner du på Värmdövägen 720 i närheten av Toyota Center Auto Metro Gruppen.

Källa: Carspect.se

Användarnas kommentarerToppen

Carspect Nacka
jättefint!


Toppen

Carspect Nacka
Bilen gick igenom besiktningen, skönt. Trevlig personal!


Mycket nöjd

Carspect Nacka
Jag blev nöjd


Toppen

Carspect Nacka
Nöjd med min bilbesiktning /B


Mycket nöjd

Carspect Nacka
Ni får en 4a, väl godkänt!