Bilbesiktning Luleå

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Luleå

Betyg för Bilbesiktning i Luleå

(4.2 av 5) - 23 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Luleå. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Luleå är 379kr. Det finns 5 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Luleå

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns flera besiktningsstationer i Luleå som utför bilbesiktning, det är bland annat, Dekra, Bilprovningen och Opus. Vid bokning kan du betala online, men även avboka gratis vid behov.

Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Luleå tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Bilprovningen
Spantgatan 4
Opus
Besiktningsvägen 4
Dekra
Gammelstadsvägen 21A


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Användarnas kommentarerToppen

Bilprovningen Luleå
Jag kom och knappade in bilen. Blev direkt välkomnad av en man som tog hand om min bil direkt. Han bjöd mig på kaffe. Jag var med vi besiktningen efter att han varit och provat bromsarna. Hade lite vaising med ena halvljuset. Han fixade det, så att jag slapp få en anmärkning. Han erbjöd, frågade, vänligt om jag ville ha sk. "ecotest" tror jag att det hette mot en liten kostnad. Jag tog den. Allt klart han tackade och önskade mig en bra dag. Jag tackade och åkte därifrån "visslande i bilen" efter en fin prickfri besiktning