Visa:  Sortera: 
All Cars i Östergötland - Ad Center
    1,5 km från mig
Södra Oskarsgatan 10, 58273 Linköping
Autoexperten
Bilverkstan Hulterström & Seidlitz
    1,5 km från mig
Gesällgatan 8, 58277 Linköping
AJs Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Långängsvägen 6, 58272 Linköping
Mekonomen
Bilteknik - Mekonomen
Inga omdöme     1,5 km från mig
Ottargatan 8, 58278 Linköping
Meca
Biva Linköping
Inga omdöme     1,5 km från mig
Vigfastgatan 5, 58278 Linköping
Meca
Bossings Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Nyckelgatan 9, 58941 Linköping
Meca
Br Hörlings Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Jägarvallsvägen 6 C, 58422 Linköping
AD Bilverkstad
Däckstop i Linköping
Inga omdöme     1,5 km från mig
Regelgatan 2, 58941 Linköping
Frisks Bilservice Efterträdare
    1,5 km från mig
Industrigatan 50, 58277 Linköping
Bosch Car Service
Hsm Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Molijns Väg 1, 58941 Linköping
M B Verkstaden i Linköping
    1,5 km från mig
Kolfallsgatan 13, 58273 Linköping
Mekonomen
Prodema Linköping
Inga omdöme     1,5 km från mig
Fjärrvärmevägen 1, 58952 Linköping
AD Bilverkstad
Rimell
Inga omdöme     1,5 km från mig
Orkanvägen 9, 58272 Linköping
Skäggetorps Bilservice
    1,5 km från mig
Skäggetorps Centrum 8, 58642 Linköping
Meca
Tallboda Autoservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Linghemsvägen 14, 58272 Linköping
Autoexperten
Thorens Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Finnögatan 5 A, 58278 Linköping
Tornby Bilteknik
    1,5 km från mig
Vigfastgatan 3A, 58278 Linköping

Bilservice Linköping

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Linköping

(4.5 av 5) - 76 omdömen

Jämför och boka bilservice i Linköping. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 22 verkstäder i Linköping som utför bilservice, de närmst centrum är Prodema Linköping (0 km), All Cars i Östergötland - Ad Center (1 km), Biva Linköping (1 km), Frisks Bilservice Efterträdare (1 km) m.fl.I Linköping finns det ett tjugotal olika verkstäder. Ungefär hälften är anslutna till någon av de rikstäckande kedjorna; Mekonomen, MECA och Autoexperten, vilket innebär att övriga verkstäder för bilservice är oberoende.

MECA är den kedja som har flest verkstäder anslutna till sitt nätverk av verkstäder. De har fem stycken. Gemensamt för alla verkstäderna är att de har öppet på vardagar och ingen har lördagsöppet. Däremot skiftar tiderna för när de öppnar respektive stänger, men de flesta öppnar 7.00 och stänger 17.00.
Alla bilverkstäderna utför bilservice på de alla de vanliga bilmärkena och årsmodellerna. Servicen av din bil utför i enlighet med biltillverkarens rekommendationer och anvisningar. Efter genomförd bilservice får du även en MECA-stämpel i din servicebok.

Den andra rikstäckande kedja som har flera verkstäder i Linköping är Mekonomen. De har tre verkstäder för bilservice knutna till sig. Verkstäderna ligger på Fjärrvärmevägen 1, Ottargatan 8 och Bonnorpsgatan 2. Deras öppettider skiftar sinsemellan, men generellt öppnar de 07.00 på morgonen. Den verkstad för bilservice som ligger på Fjärrvärmevägen har lördagsöppet mellan 10-15.
På Mekonomens verkstäder för bilservice kan du få hjälp med service på, i princip, alla bilmärken och årsmodeller. Om du bestämmer dig för serva bilen hos Mekonomen ingår en ett-årig vägassistans, som hjälper dig om du skulle drabbas av motorhaveri, punktering eller bensinstopp.

Lite mer än hälften av verkstäderna i Linköping är inte knutna till någon kedja, men de kan däremot vara märkesauktoriserade, vilket innebär att de är specialiserade på ett eller flera bilmärken. En sådan är Almeviks Motor på Roxtorpsgatan 12 som servar Mazda och Suzuki. Deras öppettider är vardagar 8-17.
En annan oberoende verkstad är till exempel Automästarna på Roxtorpsgatan 16 A som utför bilservice på nästan alla bilmärken och årsmodeller. De har öppet måndag till torsdag 8.30-17 och fredag 8.30-15.Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Linköping

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!Användaromdöme
Verkstad: Bilverkstan Hulterström & Seidlitz
Det gick smidigt att boka direkt och priset var lägst hos Hulterström & Seidlitz!

Forema Bil blir Tage Rejmes Bil

Publicerades 2014-11-24

Forema Bil har sedan 2003 drivits som ett helägt dotterbolag till Tage Rejmes Bil Ab men från och med 1 december kommer det istället att drivas under Rejmes.


Rent konkret innebär det för dig som bilägare inte särdeles mycket men vissa förändringar kommer att ske, bland annat namnbytet till Rejmes Bil. För dig som redan har köpt en bil hos Forema Bil fortsätter garantier att gälla för bilservice och reparationer. Verksamheten kommer även fortsättningsvis att bedrivas på Svedengatan 4 på Tornby.

Källa: rejmes.se

Nytt Porsche-center invigs i Linköping

Publicerades 2012-02-27

Nya Porsche Center invigs nu på lördag 3 mars. Anläggningen som kommer innefatta både en försäljnings- och verkstadsdel.


Anläggningen blir Sveriges sjunde Porsche Center och den 1100 kvadratmeter stora lokalen kommer inrymma en verkstadsdel på 500 kvm och en bilhall på 600 kvm. Den ligger på Låsbomsgatan 27 och försäljningen och bilservicen kommer innefatta både nya och gamla Porsche.

Den nya verkstaden för bilservice kommer ha fyra stycken verkstadsplatser och vara 500 kvadratmeter stor. Verkstaden kommer att vara märkesauktoriserad och ha servicetekniker som kan serva på nya och gamla Porsche-modeller.

Anläggningens placering ligger helt i linje med Porsches tillväxtstrategi, att ligga nära E4 - en pulsåder genom Mellansverige.

Källa: porsche.se

Tim flyttar till större lokaler

Publicerades 2011-05-14

Bilverkstad i Västervik flyttar till Timmergatan


Om cirka 2 veckor så flyttar 24-årige Tim in till de nya lokalerna på Timmergatan, som är 5 gånger större än de tidigare lokalerna. I förra året så fick han ta över verksamheten då hans chef valde att pensionera sig. Denna flytten kommer innebära stora möjligheter för Tim då fler och mer varierade jobb kommer kunna utföras och fler kommer kunna anställas om jobben fortsätter i samma takt som nu.

Uppdatering 2015-06-25: Bilverkstaden heter TL Motor, och den ligger idag på Timmergatan 8.
Källa: www.vt.se