Visa:  Sortera: 
Mekonomen
Borås Nya Bilverkstad
    1,5 km från mig
Gässlösavägen 28, 50441 Borås
Mekonomen
Naimmabil - Mekonomen
    1,5 km från mig
Källbäcksrydsgatan 8, 50742 Borås
Bosch Car Service
Autoteknik i Borås
    1,5 km från mig
Kransvägen 5, 50765 Borås
Bilpunkten Verkstad
    1,5 km från mig
Hultagatan 23, 50711 Borås
Autoexperten
Borås Bilcenter
    1,5 km från mig
Gånghestersvägen 134, 50765 Borås
Dynamic Bilvård & Bilverkstad
    1,5 km från mig
Alvestagatan 31B, 50433 Borås
Meca
Hulta Bil & Mc Service
    1,5 km från mig
Hultagatan 49, 50750 Borås
Mekonomen
Johanssons Bilverkstad i Borås
Inga omdöme     1,5 km från mig
Enedalsgatan 11, 50452 Borås
AD Bilverkstad
L-H Larssons Bilverkstad
    1,5 km från mig
Industrigatan 26, 50462 Borås
AD Bilverkstad
Motoclassica
Inga omdöme     1,5 km från mig
Gånghestervägen 129, 50762 Borås
Autoexperten
Olssons Bilverkstad i Borås
    1,5 km från mig
Göteborgsvägen 35, 50435 Borås
AD Bilverkstad
Tegbrings Bil O Motor
    1,5 km från mig
Källbäcksrydsgatan 22, 50731 Brämhult
Autoexperten
Vkt Autoservice
    1,5 km från mig
Rosendalsgatan 23, 50452 Borås

Bilservice Borås

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Borås

(4.3 av 5) - 57 omdömen

Jämför och boka bilservice i Borås. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 15 verkstäder i Borås som utför bilservice, de närmst centrum är Motoclassica (0 km), Dynamic Bilvård & Bilverkstad (1 km), Johanssons Bilverkstad i Borås (1 km), Vkt Autoservice (1 km) m.fl.I likhet med de flesta större städer i Sverige finns det åtskilliga verkstäder att välja mellan när du vill boka bilservice. I Borås finns det 19 verkstäder varav 14 stycken av dem är knutna till någon av de rikstäckande kedjorna. Autoexperten, Mekonomen, AD Bilverkstäder har tre stycken verkstäder för bilservice i Borås knutna till sig, medan MECA har två och Mekopartner och Bosch Car Service har en verkstad.

Borås Bilcenter, Olssons Bilverkstad i Borås och VKT Autoservice är verkstäder som är en del av Autoexperten. Borås Bilcenter ligger på Gånghestersvägen 134 och har öppet måndag till fredag 07.00-16.00. Olssons Bilverkstad i Borås är belägen på Göteborgsvägen 35 och deras öppettider är 7.30-16.30, måndag till fredag. VKT Autoservice ligger på Rosendalsgatan 23 och är den enda av verkstäderna som har lördagsöppet, 10.00-15.00. Självfallet har de även öppet på vardagar och då mellan 07.00-17.00.
När du servar din bil hos Autoexperten ingår det en 12 månaders assistansförsäkring som ger dig trygghet på din resa, till exempel genom att om ditt bilproblem inte är avhjälpt inom två timmar - efter det att bilen inkommit till verkstaden - får du tillgång till en hyrbil.

Det finns tre Mekonomen-verkstäder i Borås, Naimmabil på Källbäcksrydsvägen 10, Johanssons Bilverkstad i Borås på Enedalsgatan 11 och Borås Nya Bilverkstad på Gässlösavägen 28. Ingen av verkstäderna har lördagsöppet och har sinsemellan olika öppettider på vardagarna. Naimmabil har öppet 07.00-17.00, Johanssons Bilverkstad i Borås har öppet 07.30-17.00 medan Borås Nya Bilverkstad håller öppet 08.00-18.00.
På alla Mekonomens verkstäder gäller deras prisgaranti, vilken innebär att du får dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ - till ordinarie pris - hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen har, likt Autoexperten, en assistansförsäkring i ett år efter utförd service.

Motoclassica på Gånghestervägen 129, L-H Larssons Bilverkstad på Industrigatan 26 och Auto 7h i Borås på Företagsgatan 16 är alla anslutna till AD Bilverkstad. Öppettiderna skiftar mellan de olika verkstäderna, Motoclassica har öppet vardagar 07.30-16.30 medan L-H Larssons Bilverkstad och Auto 7h i Borås har öppet måndag till fredag 07.00-17.00.
När du servar din bil hos AD Bilverkstad får du både en Europagaranti samt en två månaders assistansförsäkring. Europagarantin gäller på AD bilverkstads verkstäder i Europa, de kallas då för AD Garage - det är dock viktigt att du har med din faktura på din tidigare service för att garantin ska gälla.
På AD Bilverkstad kan du få hjälp med din bilservice för i princip alla bilmärken och årsmodeller. Arbetet utförs av erfarna och duktiga biltekniker och du får alltid en stämpel i din servicebok.

MECA-familjen består i Borås av Getängs Bilservice på Grönbogatan 4 och Hulta Bil och MC Service på Hultagatan 49. Båda verkstäderna har öppet vardagar 07.00-17.00, men tänk dock på att Getängs Bilservice stänger en timme tidigare, nämligen klockan 16.00.
Båda verkstäderna servar alla bilmärken och årsmodeller med en kombination av gedigen erfarenhet och modern teknik.
På alla MECA-verkstäder kan du ansöka om och betala med MECA-kortet, med vilket du själv kan bestämma när du vill betala för din bilservice.

Det finns även några oberoende verkstäder i Borås, till exempel Nybrons Bilservice på Evedalsgatan 3, bakom Leos Lekland i Knalleland. Nybrons Bilservice är en verkstad som utför sitt arbete med en blandning av kunskap och tradition och den nyaste teknologin. De servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller. Deras öppettider är måndag till fredag 07.30-17.00.
Dynamic Bilvård och Bilverkstad på Alvestagatan 31. De har öppet måndag till fredag 08.00-18.00 och har även lördagsöppet 10.00-16.00. De erbjuder bilservice på alla bilmärken och modeller. Verkstaden kan också hjälpa till med rostskador, repor i lacken, syrabehandling mm. Dynamic Bilvård och Bilverkstad köper, säljer och byter även begagnade bilar, vilket är en liten kul kuriosa i sammanhanget.Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Borås

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!AnvändaromdömeToppen
Verkstad: Borås Nya Bilverkstad
Väldigt trevligt och de sa att jag hade en bra bil som såg ut som ny under. Det var som om att man hade lämnat in en hund - de tog verkligen hand om den!


Mycket missnöjd
Verkstad: Borås Bilcenter
Jag köpte en fabriksny bil av Borås Bilcenter men känner mig alltid dåligt bemött varje gång jag måste besöka dem för verkstadsbesök. Smått ignorant och otrevlig personal.


Mycket missnöjd
Verkstad: Borås Bilcenter
Jag köpte en fabriksny bil av Borås Bilcenter men känner mig alltid dåligt bemött varje gång jag måste besöka dem för verkstadsbesök. Smått ignorant och otrevlig personal.

Holmgrens Bil förvärvar Gustaf E Bil och Lahalls Bil

Publicerades 2015-05-30

Holmgrens Bil forsätter sin expansion i södra Sverige genom sin etablering i Borås.


Efter att Holmgrens Bil tidigare ha etablerat sig i Göteborg var det ett naturligt steg att även etablera sig i närliggande Borås. Efter sommaren kommer Holmgrens Bil ta över Gustaf E Bil och Lahalls Bils respektive verksamheter.

I och med sin etablering i Borås finns nu Holmgrens Bil nu på 21 platser runtom i Sverige. Holmgrens Bil är återförsäljare av en rad bilmärken såsom Hyundai, Opel och SAAB.

Verkstad öppnar upp i Gustaf E Bils gamla lokaler

Publicerades 2014-08-05

K E Skoglunds bilverkstad flyttar till nya lokaler


För cirka ett år sedan flyttade Gustaf E BIl ut från lokalerna på Mossvägen. Nu har en bilverkstad, en bilförsäljningsfirma och en elinstallationsfirma gått ihop för att bilda ett fastighetsbolag som tar över hela byggnaden. K E Skoglunds bilverkstad får 800 kvm till sin verksamhet. Fram tills nu har dessa lokaler stått helt tomma.

Källa: Falkopingstidning.se

BS Verkstäder har nu invigt ny verkstad i Falköping

Publicerades 2013-04-16Källa: www.falkoping.se

Sveriges största Porsche-anläggning med verkstad öppnar i Borås

Publicerades 2012-10-23

Nu byggs Sveriges största och modernaste Porsche-anläggning. Den kommer ersätta den nuvarande anläggningen, som byggdes 2003, och ligga perfekt belägen.


Anläggningen, som är en fullservice-anläggning, är planerad att bli 3500 kvm stor, vilket innebär att den är betydligt större än den nuvarande. Den kommer ligga precis vid motorvägsavfarten till Viared i västra Borås, på Ödegärdsgatan 2A. Den nya anläggningen ersätter den gamla som har legat på Verkstadsgatan.

Anläggningens verkstadsdel kommer även den vara mycket större än den tidigare. Den kommer ha sex arbetsplatser nu jämfört med fyra på den gamla anläggningen. Sådant som tidigare har lagts ut på andra företag, som till exempel fyrhjulsinställningar, kan nu utföras på verkstaden.

Porsche är sedan tidigare en stark aktör i regionen och hoppas med nybyggnation utöka sina marknadsandelar både beträffande försäljning men också för bilservice på sina sålda bilar.

Källa: porsche.se