Bilbesiktning Östersund

Postnummer


Fordon

Bil Motorcykel Lätt Lastbil Lätt släp

Filtrera


10 km max. 100 km 100 km

Kedja Station Mervärde Avstånd Omdöme Pris


Mer info om Bilbesiktning i Östersund

Betyg för Bilbesiktning i Östersund

(3.6 av 5) - 16 omdömen

Jämför och boka bilbesiktning i Östersund. Sök i lista eller på karta. Bästa pris på bilbesiktning i Östersund är 465kr. Det finns 1 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd.

Jämför alla besiktningstationer i Östersund

Hitta det bästa alternativet för dig och se andra användares omdöme

Boka direkt, betala online eller på plats med gratis avbokning
Det finns två besiktningsstationer i Östersund som utför bilbesiktning, det är Bilprovningen och Opus. På båda dessa kan du betala online och avboka gratis ifall det skulle behövas.

Närmsta bilbesiktning om du inte vill besikta i Östersund finns i Järpen på Hantverkshuset, 63 km från Östersund.

Priserna i tabellen ovan avser bilbesiktning. Inte alla besiktningsverkstäder i Östersund tar emot alla typer av fordon. Se matrisen nedan för vilka stationer som tar emot vilken typ av fordon. Du kan klicka på fordonstypen för att uppdatera tabellen ovan och se priser för denna fordonstyp.

Station Personbil Tung Personbil Lastbil
Max 3,5 ton
Lastbil
Max 7 ton
MC Bromsat släp Obromsat släp
Opus
Chaufförvägen 26
Bilprovningen
Arenavägen 4


Husbil/husvagn: Se respektive fordonsslag, t.ex. personbil, lastbil eller släp.
Användarnas kommentarerToppen

Opus Östersund
Mycke bra bemötande. Trävliga anställda.


Mycket nöjd

Opus Östersund
Mycket bra på stationen i Ö-sund Tack att ni finns..........Leif


Mycket missnöjd

Opus Östersund
2015-07-31 besökte jag er anläggning i Östersund för den årliga kontrollbesiktningen och använde mig av er feedbackfunktion eftersom jag hade lite synpunkter att lämna. Jag påpekade även att er respons skulle utgöra underlag för mina framtida besök hos era anläggningar. Då jag ännu denna dag inte har fått någon som helst respons från er så tolkar jag detta som att Opus bilprovning inte har minsta intresse av att ha nöjda kunder som uppskattar en god och noggrann service. Opus bilprovning skiter fullständigt i om kunderna skulle ha några synpunkter eftersom Opus bilprovning alltid har rätt och inte har för avsikt att ändra något för att tillmötesgå ev.”griniga” kunders önskemål. På grund av ovanstående har jag fattat följande beslut vilket även kommer att spridas till vänner och bekanta via media: Fortsättningsvis kommer jag att anlita AB Svensk bilprovnings anläggningar och jag kommer även att rekommendera andra att göra detsamma. Tack för mig! Några inkomster från mig kommer ni fortsättningsvis inte att kunna bokföra. M. V. H. Anders Falk