Visa:  Sortera: 
Aspholmens Bil & Dieselteknik
    1,5 km från mig
Boställsvägen 5, 70227 Örebro
Bosch Car Service
Auto Bilservice i Närke
    1,5 km från mig
Johansdalsvägen 6, 70231 Örebro
Autoexperten
Autoteknik i Örebro
Inga omdöme     1,5 km från mig
Stångjärnsgatan 8, 70363 Örebro
BDS
B & D Service
    1,5 km från mig
Skjutbanevägen 6, 70369 Örebro
Bil & El Service
    1,5 km från mig
Pappersbruksallen 24, 70215 Örebro
Mekonomen
Bilexpo Örebro
Inga omdöme     1,5 km från mig
Karosserigatan 9, 70369 Örebro
Autoexperten
Billagret i Örebro
Inga omdöme     1,5 km från mig
Bettorpsvägen 10, 70369 Örebro
Biva
Inga omdöme     1,5 km från mig
Otto E Anderséns Gata 1, 70344 Örebro
J A:s Bilservice
Inga omdöme     1,5 km från mig
Virkesvägen 1, 70363 Örebro
Mekonomen
Nettobilar Örebro
Inga omdöme     1,5 km från mig
Tullängsgatan 10, 70225 Örebro
Mekonomen
P&D Bilreparationer
Inga omdöme     1,5 km från mig
Kåvivägen 13, 70375 Örebro
Thärnströms Motor Sweden
Inga omdöme     1,5 km från mig
Hjalmar Bergmans väg 1B, 70359 Örebro
Vianor
Vianor Örebro
Inga omdöme     1,5 km från mig
Bettorpsgatan 24, 70369 Örebro
OKQ8
Västhaga Bilservice
    1,5 km från mig
Södra Bro 305, 70594 Örebro
AD Bilverkstad
Yrkesakuten
Inga omdöme     1,5 km från mig
Åbyvägen 5, 70227 Örebro
OKQ8
Örebro Bilservice
    1,5 km från mig
Hagmarksgatan 45, 70216 Örebro

Bilservice Örebro

Jämför pris för just din bil - Boka enkelt online!

Betyg för Bilservice i Örebro

(4.8 av 5) - 114 omdömen

Jämför och boka bilservice i Örebro. Sök i lista eller på karta.

Priset på bilservice kan variera stort beroende på hos vilken verkstad du väljer att boka med. Carly hjälper dig till kunskap före din nästa service för att det ska vara så lätt som möjligt att äga sin bil. Hitta och jämför den verkstad som passar dig bäst innan du bokar.

Det finns 22 verkstäder i Örebro som utför bilservice, de närmst centrum är J A:s Bilservice (1 km), Öbergs Bilverkstad (1 km), Thärnströms Motor Sweden (2 km), Autoteknik i Örebro (2 km) m.fl.I Örebro har de rikstäckande kedjorna nästan hela marknaden. Mekonomen, MECA och Autoexperten är de med flest verkstäder för bilservice i Örebro. Men det finns trots det några oberoende verkstäder i Örebro.

Autoexperten har sex stycken verkstäder i Örebro. De har vanligtvis öppet från klockan 07.00 på morgonen, även om vissa skillnader kan förekomma. Stängningstiderna skiljer sig däremot mellan de olika verkstäderna, men de stänger någon gång mellan 16 och 18. Den verkstad som ligger på Stångjärnsgatan 10 har även lördagsöppet mellan 10-13
På alla av Autoexpertens verkstäder servas bilen i enlighet med biltillverkarens anvisningar och du får en stämpel i din servicebok.

Mekonomen har även dem sex verkstäder i sitt stall. Alla öppnar klockan 07.00 på morgonen men deras stängningstider skiftar så det är bra att kolla specifika tider för den bilservice-verkstad som du är intresserad av att boka tid hos. Till exempel stänger den verkstad för bilservice som ligger på Verkstadsgatan 2 redan klockan 16.00 om dagarna.
På Mekonomens verkstäder kan serva din bil nästan oavsett bilmärke och oavsett om den är ny eller gammal. Deras biltekniker kombinerar erfarenhet och rutin med modern teknik och IT.
Mekonomen erbjuder även en prisgaranti, vilken innebär att du får dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ hos en märkesbunden verkstad.

MECA har fem olika verkstäder i Örebro. De har lite olika öppettider men öppnar på morgonen antingen 07.00 eller 07.30, däremot skiftar deras stängningstider lite mer, från 16.00 till 17.30. Om du till exempel vill besöka TMCC Sweden på Berglundavägen 24, tänk på att de har lunchstängt mellan 13.00-13.00.
Verkstäderna reparerar och servar alla, i Sverige, vanligt förekommande bilar. Även om din bil omfattas av garantier fortsätter de att gälla efter att du servat din bil hos MECA, de utför nämligen bilservice i enlighet med biltillverkarens anvisningar.
När du blir kund hos MECA kan du ansöka om ett MECA-kort som ger dig möjlighet att dela upp dina service-kostnader på flera månader. Det är bra om du skulle råka ut för oväntade uppgifter i samband med din bilservice.Varför jämföra och boka bilservice online?

Jämför alla verkstäder som utför bilservice i Örebro

Se pris för just din bil på alla verkstäder

Boka enkelt online, betala på plats. Tryggt, enkelt och säkert!Användaromdöme
Verkstad: Aspholmens Bil & Dieselteknik
Det var enkelt att boka service på Aspholmens Bil och vill inte betala mer än nödvändigt, de hade rätt pris!


Mycket missnöjd
Verkstad: Nettobilar Örebro
Skojare och lurendrejare. Jag beställde och betalde för service inklusive byte av bromsvätska. De hade inte bytt bromsvätskan, bevisligen eftersom det var tydligt att de inte skruvat bort ventilerna på bromsoken. Ventilerna var fortfarande smutsiga. Om man hade skruvat på dem så hade smutsen ramlat

Ad-bilverkstad öppnar upp i Grängesberg

Publicerades 2015-02-11

Atlas Copco flyttade från sina lokaler i höstas, och nu öppnar en bilverkstad upp sin verksamhet i samma lokaler


Tidigare jobbade Karl Drakos hos GIA-Atlas Copco, men nu har han öppnat upp sin egen bilverkstad i samma lokaler. De nya lokalerna är väldigt 'moderna och ideala för verksamheten. Verkstaden är ansluten till Ad bilverkstäder, och förutom bilservice så kommer Karl även utföra lackeringsjobb.


Källa: www.dalademokraten.se

Forema Bil omvandlas Tage Rejmes Bil

Publicerades 2014-11-22

Sedan 2003 har Tage Rejmes Bil Ab drivit Forema Bil som ett dotterbolag men från och med november i år kommer det införlivas i Rejmes verksamhet.


Rent konkret innebär det för dig som bilägare inte särdeles mycket men vissa förändringar kommer att ske, bland annat namnbytet till Rejmes Bil. Garantier som du fått när du har köpt din bil hos Forema kommer att fortsätta att gälla för bilservice och reparationer på din bil hos Rejmes. Verksamheten kommer även fortsättningsvis att bedrivas på Bettertorpsgatan 4-6.

Sveriges modernaste Volkswagen-anläggning invigs i Örebro

Publicerades 2014-11-04

Nu öppnar Möller Bil Sveriges modernaste Volkswagen-anläggning. Helgen 15-16 november är det stor invigningsfest med massor av erbjudanden.


Anläggningen som kommer inrymma både en bilhall och verkstad kommer ligga på Ozongatan 1 och kommer förutom Volkswagen även att sälja och serva Audi, Skoda och SEAT. Under öppningshelgen kommer det att bjudas på festligheter för hela familjen samt erbjudande på Volkswagen.

Eftersom Möller Bil är en märkesauktoriserad verkstad kommer du endast kunna serva just deras bilmodeller där, men de är specialister på just de märken och därmed även uppdaterad på den senaste tekniken.